Hevder Stein Kåre Kristiansen hadde politirapport som beskrev hotelldør

TV 2-profil om hemmelig, dansk politinotat: – Løgnaktig!

– HADDE RAPPORTEN: Politiinspektør Harry Nielsen skrev etter at Stein Kåre Kristiansen intervjuet ham, at TV 2-journalisten hadde rapporten om dødsfallet. Der ble døren til Jan Wiborgs hotellrom beskrevet. TV 2 viste frem en annen dør på et annet hotell i sin reportasje. Foto: TV 2
– HADDE RAPPORTEN: Politiinspektør Harry Nielsen skrev etter at Stein Kåre Kristiansen intervjuet ham, at TV 2-journalisten hadde rapporten om dødsfallet. Der ble døren til Jan Wiborgs hotellrom beskrevet. TV 2 viste frem en annen dør på et annet hotell i sin reportasje. Foto: TV 2

I et hemmeligstemplet notat fra dansk politi ABC Nyheter har fått innsyn i, fremgår det at Stein Kåre Kristiansen hadde kopi av deres rapport om Jan Wiborgs dødsfall. Den tidligere TV 2-profilen blånekter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I politirapporten beskrives låsen og døren til rommet der Gardermoen-varsleren bodde natten han under mystiske omstendigheter falt naken ut av vinduet og døde i juni 1994 – få dager etter at han truet med å avsløre hvem som skulle ha trikset med tåkemålingene på Hurum under striden om lokalisering av ny hovedflyplass

I en reportasje på TV 2 i 1996 slo Kristiansen fast at det ikke var holdepunkter for en påstått drapsteori fremsatt av stortingsrepresentant Hallgrim Berg, som hadde fått tilsendt politirapporten anonymt.

Kristiansen dokumenterte dette ved å vise til at døren til Wiborgs rom var elektronisk overvåket, og at ingen hadde gått ut eller inn av det etter at han sjekket inn. Ergo kunne han ikke ha blitt drept. Konsekvens: Norsk offentlighet la bort saken om Gardermoen-varsleren, og dansk politi henla den nok en gang.

FEIL DØR: Døren til venstre er fra hotellet der TV 2-teamet filmet. Til høyre døren til Jan Wiborgs rom på Hotell Cabinn i Danasvej, omhyggelig beskrevet i den danske politirapporten. Foto: TV 2 / NRK BrennpunktFEIL DØR: Døren til venstre er fra hotellet der TV 2-teamet filmet. Til høyre døren til Jan Wiborgs rom på Hotell Cabinn i Danasvej, omhyggelig beskrevet i den danske politirapporten. Foto: TV 2 / NRK Brennpunkt

Men mens Kristiansen er filmet mens han står og snakket utenfor Hotell Cab Inn, der Wiborg bodde, opplyste han ikke om at bildene og intervjuet med en hotellansatt i reportasjen ble gjort på et helt annet hotell kvartaler unna. Wiborgs hotell hadde et låssystem der bevegelser i døren ikke ble elektronisk registrert.

Døren og låsen ble utførlig beskrevet i dansk politis rapport etter dødsfallet, og er svært forskjellig fra bildene TV 2 viste. Men Kristiansen hevder han verken hadde lest eller hatt tilgang på rapporten – selv om han i reportasjen viser frem bilder av Hallgrim Berg med den.

Saken fortsetter under bildetINTRO: København-reportasjen var en oppfølger til et intervju TV 2 hadde hatt med Hallgrim Berg dagen i forveien, der stortingsrepresentanten hevdet Jan Wiborg ble drept. Foto: TV 2INTRO: København-reportasjen var en oppfølger til et intervju TV 2 hadde hatt med Hallgrim Berg dagen i forveien, der stortingsrepresentanten hevdet Jan Wiborg ble drept. Foto: TV 2

Bakgrunn: TV 2-profil fusket i reportasje om Gardermoen-varsler

– Absolutt løgnaktig

Det samsvarer ikke med et hittil ukjent notat fra dansk politi som inngår i underlagsdokumentene til den Stortingsoppnevnte Smith-kommisjonen. Den gransket i 2000 og 2001 Jan Wiborgs dødsfall og planleggingen og utbyggingen av den nye hovedflyplassen på Gardermoen. ABC Nyheter har fått tilgang til det enorme arkivmaterialet, som har vært forseglet og stemplet «hemmelig» siden 1. mars 2001.

NOTATET: Her er brevet fra dansk politi, som hevder TV 2-journalisten hadde politirapporten.NOTATET: Her er brevet fra dansk politi, som hevder TV 2-journalisten hadde politirapporten.

«Journalisten var forøvrigt i besiddelse af en kopi af vedlagte rapport. Ville kun oplyse, at det var en rapport som han tilfældig vis var kommet i besiddelse av. Journalisten var selv enig i, at der ikke var noget mistænkeligt umiddelbart.», står det i notatet, som ble sendt til norsk påtalemakt dagen etter Kristiansens reportasje fra København. 23. oktober 1996.

– Det er fullstendig gæernt! Absolutt løgnaktig. Jeg har aldri sett noen politirapport. Jeg reiste ned, intervjuet noen på hotellet, intervjuet politimesteren (politiinspektør Harry Nielsen, red. anm.) og dro hjem igjen, sier Stein Kåre Kristiansen da ABC Nyheter leser det opp for ham.

– Jeg hadde ikke lest politirapporten på forhånd. Jeg dro ned ladet med bakgrunnsinformasjon og opplysninger fra Hallgrim Berg, sier Kristiansen – som ikke husker hvorfor reportasjen ble laget på to hoteller.

Reaksjon: Wiborgs sønn krever at TV 2 retter opp Kristiansens feil

Krevde penger for å bli avhørt

Den hotellansatte Kristiansen intervjuer i reportasjen – og TV 2s «kronvitne» - er Rune Gitz-Johansen, daværende sjef på to Cab Inn-hoteller i København.

– Jeg ble intervjuet på Cab Inn i Vodroffsvej, fordi det var der jeg hadde mitt kontor. Men de visste godt at hendelsen fant sted i Danasveij, jeg tror også de filmet der, sa Gitz-Johansen til ABC Nyheter nylig, og la til at han forklarte at de to hotellene hadde ulikt låsesystem.

Gitz-Johansen var ikke på jobb da Wiborg ble funnet naken i en blodpøl i bakgården på Hotel Cab Inn i Danasvej 21. juni 1994. Men grunnet hans medvirkning i Stein Kåre Kristiansens reportasje, der han uttaler seg skråsikkert om låssystemet, ønsket Smith-kommisjonen å avhøre ham.

Men ABC Nyheter kan avsløre at Gitz-Johansen aldri ble avhørt – selv om han står på kommisjonens liste over personer de samtalte med. Han krevde nemlig penger, fremgår det av en rapport sendt fra dansk politi: «Såfremt delegationen fra Norge insisterer, at han møder – må der accepteres et krav om afregning af 3 arbejdstimer.» Dermed avsto de fra å avhøre ham.

Men Kristiansen samtalte med Erling Grimstad, som ledet kommisjonens arbeid i etterforskningen av Wiborgs dødsfall. Han ble ifølge et notat bedt om å ta med en videokassett av reportasjen fra 1996. I sin meget detaljerte rapport påpeker ikke kommisjonen feilen i TV 2-reportasjen, de henviser bare til notatet fra dansk politi, der politiinspektør Harry Nielsen etter intervjuet Kristiansen gjorde med ham, skriver: «Henlægges på ny».

Kommisjonen slår imidlertid fast at døren til Wiborgs rom ikke ble elektronisk overvåket – som Kristiansen påsto etter å ha intervjuet Gitz-Johansen.

Les også: Hevder Gardermoen-varsler Wiborg ble drept

Nekter å kommentere

HEMMELIG: Underlagsdokumentene til Smith-kommisjonens rapport ble hemmeligstemplet. Foto: Kristine Brunmark (ABC Nyheter)HEMMELIG: Underlagsdokumentene til Smith-kommisjonens rapport ble hemmeligstemplet. Foto: Kristine Brunmark (ABC Nyheter)

Hvorfor Gitz-Johansen er oppført på listen over personer kommisjonen har snakket med, hvorfor det ikke er tatt referat fra samtalen med Kristiansen, utdypet hva de snakket om eller i kommisjonsrapporten nevnt at TV 2-reportasjen var et falsum, vil verken kommisjonsmedlem Erling Grimstad eller leder Eivind Smith uttale seg om.

– Dette er ikke noe jeg kommenterer, skriver Grimstad i en epost.

Han er tidligere assisterende sjef i Økokrim, men er nå sjef og advokat i BDO, et rådgivningsfirma som blant annet driver med gransking. I kommisjonen ledet han etterforskningen av Wiborgs dødsfall.

Jusprofessor Eivind Smith er også taus om saken, og vil ikke svare på om han har lest boken «Hvem drepte Jan Wiborg» skrevet av Knut Lindh. Det er denne boken som igjen har satt Wiborg-saken på dagsorden.

– Som jeg allerede har sagt til andre medier (og til deg en gang før?), har jeg ikke sett eller hørt noe som gir meg grunn til å kommentere denne saken. Helheten i det syn en samlet kommisjon den gang for lenge siden kom frem til, er fyldig omtalt i granskningsrapporten, skriver Smith i en epost til ABC Nyheter.

Han har tidligere ikke besvart ABC Nyheters henvendelser om Wiborg-saken.

Les også: Gardermoen-varslerens sønn sjokkert over TV 2-fusket

– Dette er ubehagelig

RAPPORTEN: Jusprofessor Eivind Smith overrakte kommisjonens rapport til stortingspresident Kirsti Kolle Grøndahl i mars 2001. Bak Erling Grimstad. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix RAPPORTEN: Jusprofessor Eivind Smith overrakte kommisjonens rapport til stortingspresident Kirsti Kolle Grøndahl i mars 2001. Bak Erling Grimstad. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix

Etter at ABC Nyheter avslørte at Kristiansen brukte foto fra feil hotell i Wiborg-saken fra København, har den tidligere aktualitets- og politiske redaktøren lest et sammendrag av Smith-kommisjonens rapport fra 2001.

– De konkluderer ganske kraftig med at nå bør denne saken ligge, den er i all hovedsak et resultat av medieoppslag, sier Kristiansen, og legger til at han helt frem til nå har vært overbevist om at konklusjonen i hans reportasje var korrekt.

– Det er ikke alt som er klart her. Men jeg var helt overbevist om at den versjonen jeg fikk da, var riktig. Det har jeg vært helt frem til nå.

– Er du blitt lurt?

– Det vet jeg ikke. Jeg kom altså fra det hotellet med en glassklar oppfatning om at det ikke bare var hotellet, men Wiborgs dør jeg sjekket.

Stein Kåre Kristiansen vedgår at det kan ha vært slett håndverk.

– Jeg brukte åpenbart altfor kort tid! Den konklusjonen er jeg kommet til etter at jeg har lest kommisjonsrapporten. Etter å ha lest sammendraget, er det helt åpenbart at jeg ikke har gjort en grundig nok jobb. Jeg har jobbet 41 år som journalist. Jeg har aldri hatt et dementi. Så jeg synes dette er veldig ubehagelig.

Kristiansen begynte nylig i ny jobb som seniorrådgiver i PR-byrået Gambit Hill + Knowlton. Han skulle etter planen ha fortsatt med debattprogrammet «Kristiansen og Strand» på TV 2 sammen med tidligere redaktør i Dagsavisen, Arne Strand. 11 dager før programstart 19. september trakk imidlertid Kristiansen seg grunnet stort arbeidspress.

Hallgrim Berg sier til ABC Nyheter at han neppe ga Kristiansen rapporten, men det kan han ikke garantere 100 prosent.

– Han kan kanskje ha fått kikke på den, sier Hallgrim Berg – som fortsatt er overbevist om at Wiborg ble likvidert etter å ha blitt lokket i en felle i København grunnet sitt engasjement rundt tåkemålingene på Hurum.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
11:32 Politiets teori: Kamp om narkomarked årsak til Malmö-drap11:21 RBK-tilhenger bøtelagt med 15.000 kroner11:13 Regjeringen om ABC Nyheters elbil-undersøkelse: – Dette må vi løse10:45 Rasende Ronaldo forlot stadion før kampslutt10:32 19-åring nekter straffskyld for Varhaug-drapet10:31 Lagerbäck tilfreds med spillernes klubbstatus09:53 Tyrkia deporterer utenlandske IS-krigere09:47 Forskere fant ukjent korallrev ved Stord09:47 Person omkom i trafikkulykke i Hordaland09:35 Ruud snuser på karrierebeste09:19 Rapport: Pressestøtte til lokalaviser har ikke ønsket effekt09:16 180 ansatte i Luftfartstilsynet kan ikke gå på do09:13 Wenger tror Liverpool vinner Premier League09:13 Alexander Sørloth til sykehus med hodeskade08:49 Økte strømpriser dro prisveksten opp08:11 Ventetiden øker for norske pasienter07:57 Passasjerbuss har veltet i Akershus07:36 Seattle Sounders tok sin andre MLS-tittel07:36 Ventetiden øker for norske pasienter07:34 Far ble avslørt av datteren07:28 Kraftig nedgang i rypefangsten på Statskogs jaktområder07:23 Demonstrant skutt i Hongkong – tilstanden kritisk07:11 Stor politisk usikkerhet i Bolivia07:05 Flere personer skadd i trafikkuhell under snøkaos på Østlandet07:00 TV- og radiokanalene mistet over 200 millioner reklamekroner i fjor06:44 Svindals råd til de yngste talentene: – Vær tålmodig06:15 Spania er fortsatt fastlåst politisk etter enda et valg05:58 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:30 Nå skal trygdeskandalen flombelyses05:27 Demonstranter skal ha tatt over Venezuelas ambassade i Bolivia05:08 Latinamerikanske presidenter fordømmer «statskupp» i Bolivia04:57 Person til sykehus etter brann i Asker04:54 Trondheims-politiet slår alarm om normalisering av narkotika04:17 Rapport: Få tiltak får unge lovbrytere på rett spor04:14 Neil Young vil bli amerikansk statsborger03:29 Delstat i Australia erklærer unntakstilstand etter katastrofebrann03:20 Tre nye demonstranter drept i Irak03:05 Sparebank lot kunde betale ned boliglån med kontanter i fem måneder02:53 Rødgrønne partier vil bruke oljefondets midler aktivt for klima02:11 Topper i valgkommisjonen i Bolivia pågrepet01:47 Brannvesenet har kontroll på husbrann i Nordfjord01:40 Iran bygger enda et atomanlegg01:22 Mexico tilbyr Morales asyl01:02 Bilførere på vei mot øst godt forberedt etter farevarsel00:31 Sanchez oppfordrer partier til samarbeid00:02 Minst tre anmeldelser etter at jente ble overfalt i Sandnes23:16 Juventus tilbake på tabelltoppen etter Dybala-mål22:24 Varhaug-drapet opp for lagmannsretten22:05 Vraket Helland reddet RBK-poeng mot Glimt21:51 Ambulanse frontkolliderte med personbil21:50 Solbakkens FCK knust i toppkampen: – Vil ikke komme med unnskyldninger21:49 Lyon-bussen pepret med stein foran storkamp21:39 Bundesligaprofil løp ned trener - kamp endte i kaos20:58 Fortsatt ingen pågrepet etter drap på 15-åring i Malmö20:30 Hevingen av bil i Jølstravatnet starter mandag20:11 Målløst mellom Tromsø og Vålerenga20:09 Lillestrøm lever farlig etter tapte for Stabæk20:06 Ny hjemmeseier for Kristiansund, Sarpsborg i trøbbel19:51 Molde rundspilte Strømsgodset - sikret seriemesterskapet19:48 Mann pågrepet for å stikke hull på Trump-ballong19:39 Bussjåfør kjørte på to barn på Jessheim19:35 Liverpool overlegne i gigantduellen, knuste Manchester City19:04 Erna Solberg: – Vi må hindre at fordommer sprer seg18:58 Haaland-målfest ble avgjørende i toppkamp18:54 Venstre vil ha gratis SFO for de fattigste fra 202118:37 Celtic og Elyounoussi slo Motherwell, holder Rangers bak seg18:35 Flere sivile drept i russiske luftangrep i Syria18:03 Irakiske ledere lover valgreform og endring i landet17:40 Fire pågrepet etter voldshendelse i Kristiansand17:31 Telenor har stabilisert flere av tjenestene17:12 Ørjan Nyland med tap i Premier League-debuten16:58 Opptur for Solskjær, Uniteds unggutter lekte seg til seier mot Brighton16:50 Nå starter Høyre jakten på Høies erstatter16:23 Petter Stordalen og Gunhild Stordalen flytter fra hverandre16:06 Flere drept av bilbombe nord i Syria16:05 Krigshelten som ble frivillig fange i Auschwitz15:29 Jødiske gravsteiner utsatt for hærverk i Danmark14:27 Trolig ikke noe kriminelt bak dødsfall i Bergen14:18 Jordan tar tilbake landområder fra Israel13:33 Bolivias president Evo Morales går av13:26 Russland rystet av grusomt drap13:08 Kongekrabben spås til Trøndelag i 205012:08 Advarer mot å kjøpe ny fossilbil: – Det kommer til å koste stadig mer12:06 Farevarsel for snø i syv fylker – bilister advares11:40 Enebolig i Hedmark totalskadd i brann – fem personer til legevakt11:26 Iohannis favoritten ved valget i Romania11:09 Ny kulderekord i Troms10:39 Ap og Sp refser sykehussatsing – varsler milliardløft10:30 Flere døde etter syklon feide innover India og Bangladesh10:15 Merkur foran solen: Neste gang er i november 203210:11 Guardiola før storkampen: – Vi er ikke underdogs på Anfield09:57 Jan Guillou: – Trump får nok også Nobels fredspris09:36 Ledende demokrater vil ha økt press mot Israel09:33 Keeperen reddet seieren for Zuccarellos Wild09:32 Massivt nytt oljefelt funnet i Iran09:14 Ferske elbiltall: – Litt skuffende09:12 Tenåring døde etter skyteepisode i Malmö08:48 Valget i Spania: Sosialdemokratene vinner, men ytre høyre-parti går mest opp08:11 Fortrolig meldingen avslørte: Norge ville ha «mur» mot østtyskere
Siste nytt
11:32VerdenPolitiets teori: Kamp om narkomarked årsak til Malmö-drap11:21SportRBK-tilhenger bøtelagt med 15.000 kroner11:13MotorRegjeringen om ABC Nyheters elbil-undersøkelse: – Dette må vi løse10:45SportRasende Ronaldo forlot stadion før kampslutt10:32Norge19-åring nekter straffskyld for Varhaug-drapet10:31SportLagerbäck tilfreds med spillernes klubbstatus09:53VerdenTyrkia deporterer utenlandske IS-krigere09:47NorgeForskere fant ukjent korallrev ved Stord09:47NorgePerson omkom i trafikkulykke i Hordaland09:35SportRuud snuser på karrierebeste09:19KulturRapport: Pressestøtte til lokalaviser har ikke ønsket effekt09:16Norge180 ansatte i Luftfartstilsynet kan ikke gå på do09:13SportWenger tror Liverpool vinner Premier League09:13SportAlexander Sørloth til sykehus med hodeskade08:49PengerØkte strømpriser dro prisveksten opp08:11Helse og livsstilVentetiden øker for norske pasienter07:57NorgePassasjerbuss har veltet i Akershus07:36SportSeattle Sounders tok sin andre MLS-tittel07:36NorgeVentetiden øker for norske pasienter07:34NorgeFar ble avslørt av datteren07:28NorgeKraftig nedgang i rypefangsten på Statskogs jaktområder07:23VerdenDemonstrant skutt i Hongkong – tilstanden kritisk07:11PolitikkStor politisk usikkerhet i Bolivia07:05NorgeFlere personer skadd i trafikkuhell under snøkaos på Østlandet07:00KulturTV- og radiokanalene mistet over 200 millioner reklamekroner i fjor06:44SportSvindals råd til de yngste talentene: – Vær tålmodig06:15PolitikkSpania er fortsatt fastlåst politisk etter enda et valg05:58NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:30PengerNå skal trygdeskandalen flombelyses05:27VerdenDemonstranter skal ha tatt over Venezuelas ambassade i Bolivia05:08VerdenLatinamerikanske presidenter fordømmer «statskupp» i Bolivia04:57NorgePerson til sykehus etter brann i Asker04:54NorgeTrondheims-politiet slår alarm om normalisering av narkotika04:17NorgeRapport: Få tiltak får unge lovbrytere på rett spor04:14KulturNeil Young vil bli amerikansk statsborger03:29VerdenDelstat i Australia erklærer unntakstilstand etter katastrofebrann03:20VerdenTre nye demonstranter drept i Irak03:05PengerSparebank lot kunde betale ned boliglån med kontanter i fem måneder02:53NorgeRødgrønne partier vil bruke oljefondets midler aktivt for klima02:11VerdenTopper i valgkommisjonen i Bolivia pågrepet01:47NorgeBrannvesenet har kontroll på husbrann i Nordfjord01:40VerdenIran bygger enda et atomanlegg01:22VerdenMexico tilbyr Morales asyl01:02NorgeBilførere på vei mot øst godt forberedt etter farevarsel00:31VerdenSanchez oppfordrer partier til samarbeid00:02NorgeMinst tre anmeldelser etter at jente ble overfalt i Sandnes23:16SportJuventus tilbake på tabelltoppen etter Dybala-mål22:24NorgeVarhaug-drapet opp for lagmannsretten22:05SportVraket Helland reddet RBK-poeng mot Glimt21:51NorgeAmbulanse frontkolliderte med personbil21:50SportSolbakkens FCK knust i toppkampen: – Vil ikke komme med unnskyldninger21:49SportLyon-bussen pepret med stein foran storkamp21:39SportBundesligaprofil løp ned trener - kamp endte i kaos20:58VerdenFortsatt ingen pågrepet etter drap på 15-åring i Malmö20:30NorgeHevingen av bil i Jølstravatnet starter mandag20:11SportMålløst mellom Tromsø og Vålerenga20:09SportLillestrøm lever farlig etter tapte for Stabæk20:06SportNy hjemmeseier for Kristiansund, Sarpsborg i trøbbel19:51SportMolde rundspilte Strømsgodset - sikret seriemesterskapet19:48VerdenMann pågrepet for å stikke hull på Trump-ballong19:39NorgeBussjåfør kjørte på to barn på Jessheim19:35SportLiverpool overlegne i gigantduellen, knuste Manchester City19:04PolitikkErna Solberg: – Vi må hindre at fordommer sprer seg18:58SportHaaland-målfest ble avgjørende i toppkamp18:54NorgeVenstre vil ha gratis SFO for de fattigste fra 202118:37SportCeltic og Elyounoussi slo Motherwell, holder Rangers bak seg18:35VerdenFlere sivile drept i russiske luftangrep i Syria18:03VerdenIrakiske ledere lover valgreform og endring i landet17:40NorgeFire pågrepet etter voldshendelse i Kristiansand17:31NorgeTelenor har stabilisert flere av tjenestene17:12SportØrjan Nyland med tap i Premier League-debuten16:58SportOpptur for Solskjær, Uniteds unggutter lekte seg til seier mot Brighton16:50PolitikkNå starter Høyre jakten på Høies erstatter16:23KulturPetter Stordalen og Gunhild Stordalen flytter fra hverandre16:06VerdenFlere drept av bilbombe nord i Syria16:05VerdenKrigshelten som ble frivillig fange i Auschwitz15:29VerdenJødiske gravsteiner utsatt for hærverk i Danmark14:27NorgeTrolig ikke noe kriminelt bak dødsfall i Bergen14:18VerdenJordan tar tilbake landområder fra Israel13:33VerdenBolivias president Evo Morales går av13:26VerdenRussland rystet av grusomt drap13:08NæringslivKongekrabben spås til Trøndelag i 205012:08MotorAdvarer mot å kjøpe ny fossilbil: – Det kommer til å koste stadig mer12:06NorgeFarevarsel for snø i syv fylker – bilister advares11:40NorgeEnebolig i Hedmark totalskadd i brann – fem personer til legevakt11:26VerdenIohannis favoritten ved valget i Romania11:09NorgeNy kulderekord i Troms10:39PolitikkAp og Sp refser sykehussatsing – varsler milliardløft10:30VerdenFlere døde etter syklon feide innover India og Bangladesh10:15VerdenMerkur foran solen: Neste gang er i november 203210:11SportGuardiola før storkampen: – Vi er ikke underdogs på Anfield09:57NorgeJan Guillou: – Trump får nok også Nobels fredspris09:36VerdenLedende demokrater vil ha økt press mot Israel09:33SportKeeperen reddet seieren for Zuccarellos Wild09:32MakroøkonomiMassivt nytt oljefelt funnet i Iran09:14MotorFerske elbiltall: – Litt skuffende09:12VerdenTenåring døde etter skyteepisode i Malmö08:48PolitikkValget i Spania: Sosialdemokratene vinner, men ytre høyre-parti går mest opp08:11PolitikkFortrolig meldingen avslørte: Norge ville ha «mur» mot østtyskere
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus