Hevder Stein Kåre Kristiansen hadde politirapport som beskrev hotelldør

TV 2-profil om hemmelig, dansk politinotat: – Løgnaktig!

– HADDE RAPPORTEN: Politiinspektør Harry Nielsen skrev etter at Stein Kåre Kristiansen intervjuet ham, at TV 2-journalisten hadde rapporten om dødsfallet. Der ble døren til Jan Wiborgs hotellrom beskrevet. TV 2 viste frem en annen dør på et annet hotell i sin reportasje. Foto: TV 2
– HADDE RAPPORTEN: Politiinspektør Harry Nielsen skrev etter at Stein Kåre Kristiansen intervjuet ham, at TV 2-journalisten hadde rapporten om dødsfallet. Der ble døren til Jan Wiborgs hotellrom beskrevet. TV 2 viste frem en annen dør på et annet hotell i sin reportasje. Foto: TV 2

I et hemmeligstemplet notat fra dansk politi ABC Nyheter har fått innsyn i, fremgår det at Stein Kåre Kristiansen hadde kopi av deres rapport om Jan Wiborgs dødsfall. Den tidligere TV 2-profilen blånekter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I politirapporten beskrives låsen og døren til rommet der Gardermoen-varsleren bodde natten han under mystiske omstendigheter falt naken ut av vinduet og døde i juni 1994 – få dager etter at han truet med å avsløre hvem som skulle ha trikset med tåkemålingene på Hurum under striden om lokalisering av ny hovedflyplass

I en reportasje på TV 2 i 1996 slo Kristiansen fast at det ikke var holdepunkter for en påstått drapsteori fremsatt av stortingsrepresentant Hallgrim Berg, som hadde fått tilsendt politirapporten anonymt.

Kristiansen dokumenterte dette ved å vise til at døren til Wiborgs rom var elektronisk overvåket, og at ingen hadde gått ut eller inn av det etter at han sjekket inn. Ergo kunne han ikke ha blitt drept. Konsekvens: Norsk offentlighet la bort saken om Gardermoen-varsleren, og dansk politi henla den nok en gang.

FEIL DØR: Døren til venstre er fra hotellet der TV 2-teamet filmet. Til høyre døren til Jan Wiborgs rom på Hotell Cabinn i Danasvej, omhyggelig beskrevet i den danske politirapporten. Foto: TV 2 / NRK BrennpunktFEIL DØR: Døren til venstre er fra hotellet der TV 2-teamet filmet. Til høyre døren til Jan Wiborgs rom på Hotell Cabinn i Danasvej, omhyggelig beskrevet i den danske politirapporten. Foto: TV 2 / NRK Brennpunkt

Men mens Kristiansen er filmet mens han står og snakket utenfor Hotell Cab Inn, der Wiborg bodde, opplyste han ikke om at bildene og intervjuet med en hotellansatt i reportasjen ble gjort på et helt annet hotell kvartaler unna. Wiborgs hotell hadde et låssystem der bevegelser i døren ikke ble elektronisk registrert.

Døren og låsen ble utførlig beskrevet i dansk politis rapport etter dødsfallet, og er svært forskjellig fra bildene TV 2 viste. Men Kristiansen hevder han verken hadde lest eller hatt tilgang på rapporten – selv om han i reportasjen viser frem bilder av Hallgrim Berg med den.

Saken fortsetter under bildetINTRO: København-reportasjen var en oppfølger til et intervju TV 2 hadde hatt med Hallgrim Berg dagen i forveien, der stortingsrepresentanten hevdet Jan Wiborg ble drept. Foto: TV 2INTRO: København-reportasjen var en oppfølger til et intervju TV 2 hadde hatt med Hallgrim Berg dagen i forveien, der stortingsrepresentanten hevdet Jan Wiborg ble drept. Foto: TV 2

Bakgrunn: TV 2-profil fusket i reportasje om Gardermoen-varsler

– Absolutt løgnaktig

Det samsvarer ikke med et hittil ukjent notat fra dansk politi som inngår i underlagsdokumentene til den Stortingsoppnevnte Smith-kommisjonen. Den gransket i 2000 og 2001 Jan Wiborgs dødsfall og planleggingen og utbyggingen av den nye hovedflyplassen på Gardermoen. ABC Nyheter har fått tilgang til det enorme arkivmaterialet, som har vært forseglet og stemplet «hemmelig» siden 1. mars 2001.

NOTATET: Her er brevet fra dansk politi, som hevder TV 2-journalisten hadde politirapporten.NOTATET: Her er brevet fra dansk politi, som hevder TV 2-journalisten hadde politirapporten.

«Journalisten var forøvrigt i besiddelse af en kopi af vedlagte rapport. Ville kun oplyse, at det var en rapport som han tilfældig vis var kommet i besiddelse av. Journalisten var selv enig i, at der ikke var noget mistænkeligt umiddelbart.», står det i notatet, som ble sendt til norsk påtalemakt dagen etter Kristiansens reportasje fra København. 23. oktober 1996.

– Det er fullstendig gæernt! Absolutt løgnaktig. Jeg har aldri sett noen politirapport. Jeg reiste ned, intervjuet noen på hotellet, intervjuet politimesteren (politiinspektør Harry Nielsen, red. anm.) og dro hjem igjen, sier Stein Kåre Kristiansen da ABC Nyheter leser det opp for ham.

– Jeg hadde ikke lest politirapporten på forhånd. Jeg dro ned ladet med bakgrunnsinformasjon og opplysninger fra Hallgrim Berg, sier Kristiansen – som ikke husker hvorfor reportasjen ble laget på to hoteller.

Reaksjon: Wiborgs sønn krever at TV 2 retter opp Kristiansens feil

Krevde penger for å bli avhørt

Den hotellansatte Kristiansen intervjuer i reportasjen – og TV 2s «kronvitne» - er Rune Gitz-Johansen, daværende sjef på to Cab Inn-hoteller i København.

– Jeg ble intervjuet på Cab Inn i Vodroffsvej, fordi det var der jeg hadde mitt kontor. Men de visste godt at hendelsen fant sted i Danasveij, jeg tror også de filmet der, sa Gitz-Johansen til ABC Nyheter nylig, og la til at han forklarte at de to hotellene hadde ulikt låsesystem.

Gitz-Johansen var ikke på jobb da Wiborg ble funnet naken i en blodpøl i bakgården på Hotel Cab Inn i Danasvej 21. juni 1994. Men grunnet hans medvirkning i Stein Kåre Kristiansens reportasje, der han uttaler seg skråsikkert om låssystemet, ønsket Smith-kommisjonen å avhøre ham.

Men ABC Nyheter kan avsløre at Gitz-Johansen aldri ble avhørt – selv om han står på kommisjonens liste over personer de samtalte med. Han krevde nemlig penger, fremgår det av en rapport sendt fra dansk politi: «Såfremt delegationen fra Norge insisterer, at han møder – må der accepteres et krav om afregning af 3 arbejdstimer.» Dermed avsto de fra å avhøre ham.

Men Kristiansen samtalte med Erling Grimstad, som ledet kommisjonens arbeid i etterforskningen av Wiborgs dødsfall. Han ble ifølge et notat bedt om å ta med en videokassett av reportasjen fra 1996. I sin meget detaljerte rapport påpeker ikke kommisjonen feilen i TV 2-reportasjen, de henviser bare til notatet fra dansk politi, der politiinspektør Harry Nielsen etter intervjuet Kristiansen gjorde med ham, skriver: «Henlægges på ny».

Kommisjonen slår imidlertid fast at døren til Wiborgs rom ikke ble elektronisk overvåket – som Kristiansen påsto etter å ha intervjuet Gitz-Johansen.

Les også: Hevder Gardermoen-varsler Wiborg ble drept

Nekter å kommentere

HEMMELIG: Underlagsdokumentene til Smith-kommisjonens rapport ble hemmeligstemplet. Foto: Kristine Brunmark (ABC Nyheter)HEMMELIG: Underlagsdokumentene til Smith-kommisjonens rapport ble hemmeligstemplet. Foto: Kristine Brunmark (ABC Nyheter)

Hvorfor Gitz-Johansen er oppført på listen over personer kommisjonen har snakket med, hvorfor det ikke er tatt referat fra samtalen med Kristiansen, utdypet hva de snakket om eller i kommisjonsrapporten nevnt at TV 2-reportasjen var et falsum, vil verken kommisjonsmedlem Erling Grimstad eller leder Eivind Smith uttale seg om.

– Dette er ikke noe jeg kommenterer, skriver Grimstad i en epost.

Han er tidligere assisterende sjef i Økokrim, men er nå sjef og advokat i BDO, et rådgivningsfirma som blant annet driver med gransking. I kommisjonen ledet han etterforskningen av Wiborgs dødsfall.

Jusprofessor Eivind Smith er også taus om saken, og vil ikke svare på om han har lest boken «Hvem drepte Jan Wiborg» skrevet av Knut Lindh. Det er denne boken som igjen har satt Wiborg-saken på dagsorden.

– Som jeg allerede har sagt til andre medier (og til deg en gang før?), har jeg ikke sett eller hørt noe som gir meg grunn til å kommentere denne saken. Helheten i det syn en samlet kommisjon den gang for lenge siden kom frem til, er fyldig omtalt i granskningsrapporten, skriver Smith i en epost til ABC Nyheter.

Han har tidligere ikke besvart ABC Nyheters henvendelser om Wiborg-saken.

Les også: Gardermoen-varslerens sønn sjokkert over TV 2-fusket

– Dette er ubehagelig

RAPPORTEN: Jusprofessor Eivind Smith overrakte kommisjonens rapport til stortingspresident Kirsti Kolle Grøndahl i mars 2001. Bak Erling Grimstad. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix RAPPORTEN: Jusprofessor Eivind Smith overrakte kommisjonens rapport til stortingspresident Kirsti Kolle Grøndahl i mars 2001. Bak Erling Grimstad. Foto: Cornelius Poppe/Scanpix

Etter at ABC Nyheter avslørte at Kristiansen brukte foto fra feil hotell i Wiborg-saken fra København, har den tidligere aktualitets- og politiske redaktøren lest et sammendrag av Smith-kommisjonens rapport fra 2001.

– De konkluderer ganske kraftig med at nå bør denne saken ligge, den er i all hovedsak et resultat av medieoppslag, sier Kristiansen, og legger til at han helt frem til nå har vært overbevist om at konklusjonen i hans reportasje var korrekt.

– Det er ikke alt som er klart her. Men jeg var helt overbevist om at den versjonen jeg fikk da, var riktig. Det har jeg vært helt frem til nå.

– Er du blitt lurt?

– Det vet jeg ikke. Jeg kom altså fra det hotellet med en glassklar oppfatning om at det ikke bare var hotellet, men Wiborgs dør jeg sjekket.

Stein Kåre Kristiansen vedgår at det kan ha vært slett håndverk.

– Jeg brukte åpenbart altfor kort tid! Den konklusjonen er jeg kommet til etter at jeg har lest kommisjonsrapporten. Etter å ha lest sammendraget, er det helt åpenbart at jeg ikke har gjort en grundig nok jobb. Jeg har jobbet 41 år som journalist. Jeg har aldri hatt et dementi. Så jeg synes dette er veldig ubehagelig.

Kristiansen begynte nylig i ny jobb som seniorrådgiver i PR-byrået Gambit Hill + Knowlton. Han skulle etter planen ha fortsatt med debattprogrammet «Kristiansen og Strand» på TV 2 sammen med tidligere redaktør i Dagsavisen, Arne Strand. 11 dager før programstart 19. september trakk imidlertid Kristiansen seg grunnet stort arbeidspress.

Hallgrim Berg sier til ABC Nyheter at han neppe ga Kristiansen rapporten, men det kan han ikke garantere 100 prosent.

– Han kan kanskje ha fått kikke på den, sier Hallgrim Berg – som fortsatt er overbevist om at Wiborg ble likvidert etter å ha blitt lokket i en felle i København grunnet sitt engasjement rundt tåkemålingene på Hurum.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
03:10 Netanyahu sier han vil ha en sionistisk regjering02:51 Opposisjonspolitiker i Venezuela løslatt02:47 Melding om skudd i Oslo – politiet jakter gjerningspersoner02:29 Netanyahus utfordrer vil danne samlingsregjering i Israel02:24 Negotia: Umulig å spå hvor lang Felleskjøpet-streiken blir01:59 Flere migranter i verden01:50 Medier: Saudi-Arabia vil legge fram bevis for at Iran var involvert i angrepene01:30 Vintyv fra Oslo stjal 32 flasker verdt nesten 60.000 på pol i Trondheim01:05 MDG inviterer fagbevegelsen til samtaler00:41 FIVH: 10 millioner ubrukte mobiltelefoner i norske hjem00:35 Høyere valgdeltakelse i Israel23:44 Haaland etter eventyrkvelden: – Hadde vært gøy å være det nye Ajax23:37 Trumps tidligere valgkampleder holdt tett i høring23:35 Schibsted lanserer hjemleveringstjeneste23:33 Barcelona heldige da stjerneskuddet satte rekord23:28 Liverpool-Klopp etter bortesmell: – Det var ikke straffe23:21 Lagerbäck jublet over Haaland-show23:09 Lieberman tar til orde for samlingsregjering i Israel23:06 Straffebom da Chelsea røk i mesterligaåpningen22:48 Ny pågripelse etter tyveri av gulltoalett på Churchills fødested22:12 Flygerforbundet ber statlige selskaper kreve økt flysikkerhet21:49 Haaland herjer i mesterligaen - scoret hattrick før pause21:46 Eksklusjon i FNB blir omgjort21:43 FpU-topp sier han forstår Rajas utspill21:28 Undersøkelse: Nordmenn og saudiarabere er minst bekymret for klimaet21:21 Inter-blemme i mesterligaåpningen21:19 Messi på benken, stjerneskuddet setter Barca-rekord21:18 Spania rykker nærmere nyvalg21:16 Naturfotograf tildeles Forskningsrådets formidlingspris21:09 Netanyahus blokk får ikke flertall i valgdagsmålinger i Israel21:04 Brann i anlegg som lagrer koppervirus20:30 – Jeg ser ingen grunn til at de rikeste skal motta sosialhjelp fra staten20:05 Saudi-Arabia: 50 prosent av den rammede oljeproduksjonen er gjenopptatt19:23 Politiet om ny tyveribølge: – Blir et samfunnsproblem19:03 Prinsesse Ingrid Alexandra avduket nye skulpturer i skulpturparken sin18:54 Regjeringspartiene krangler videre i full offentlighet18:45 Ocean Viking reddet 109 mennesker i Middelhavet18:39 Storbritannia og Tyskland oppfordrer til kollektivt svar på angrepene i Saudi-Arabia18:37 Facebook stenger Netanyahus chatbot på valgdagen18:12 Helgen blir varm i Sør-Norge17:53 Evjen solgt til AZ Alkmaar17:51 Full skadekrise i Citys midtforsvar17:39 Hollywood-kjendis fikk 14 dager - hjemløs kvinne fikk 5 år17:30 Grande avbryter Island-tur17:04 Mystisk misdannelse forundrer tyske leger17:03 Sverige holder tilbake utbetalinger til norsk skogselskap i Afrika17:02 Jordan: Over 150.000 syriske flyktninger har reist hjem17:01 Tunisia: Jussprofessor og fengslet mediemogul videre i presidentvalget17:00 Antall asylsøknader i Europa steg med 25 prosent i juli16:43 Raja avviser at «brun propaganda» var Hitler-referanse16:15 MDG og Venstre i Oslo har hatt en «god samtale»16:14 NRK-sjefen reagerer på statsministerens kritikk av Folkeopplysningen16:07 Ropstad: Interne problemer bør tas internt16:05 42-åring dømt til 17 års fengsel for drap på Hellerud i juni 201715:15 Falsk jomfruolje konfiskert i Italia15:13 Russland med 29 nøytrale utøvere i friidretts-VM15:10 Henrettet i sin egen seng: – Drept fordi hun er asiatisk15:04 Salomonøyene vender Taiwan ryggen14:45 Danske vindmøller satte ny rekord14:31 Jensen om Raja-utspill: – Langt over grensen14:15 Thomas Cook søker konkursbeskyttelse14:14 Far siktet etter gjenopptakelse av barnedødsfall i 201314:13 Ekspertpanel om bioenergi: – Et perverst smutthull13:50 Lagarde godtatt som sentralbanksjef13:50 Tusenvis av laks på rømmen i Sognefjorden13:20 Kronprinsparet tok turen til fjells13:19 «Tuttas» avskjed var ikke planlagt13:19 Ny analyse viser bompengelistenes ekstreme valgtriumf12:51 Redusert straff for Neymar etter VAR-utbrudd12:51 Propanlekkasje fra tankbil stanset12:50 Uføre kan bli fratatt pensjonstillegg12:20 Fransk politi flytter 1.000 mennesker fra leir ved Dunkerque12:19 NOAH anmelder skytingen av binne med unger12:02 Motvilje i USA mot krig med Iran12:00 Politiet har sikret mistenkelig gjenstand i Trollhättan11:46 Raja: Det stinker av Frps retorikk11:45 Prinsesse Märtha Louises Instagram-konto slettet uten hennes samtykke11:25 Apple mener EU-bot er «fullstendig urealistisk»11:25 Ikke klart når folk kan flytte hjem etter jordras11:12 Selvmordsangrep mot valgkampmøte i Afghanistan11:11 Avis: Nok en spiller på vei bort fra Bodø/Glimt11:11 Propanlekkasje i Kristiansund stanset11:10 Tour de France-vinneren dropper sykkel-VM11:02 Savnet jeger funnet i god behold i Namdal10:39 Tør USA vise handlekraft? Spørsmålet gjelder hele det internasjonale samfunnet10:38 Italias Matteo Renzi starter nytt parti10:37 Sju nye meldinger om syke hunder10:36 Virke: Norge kan tape minst 48 milliarder ved å gå ut av EØS10:34 Fotball: Vålerenga best på talentutvikling10:34 Kardinal anker til høyesterett etter overgrepsdom09:52 Oljeprisen fortsetter oppover – bensinprisen over 17 kroner09:42 Et blaff av sommer treffer landet til helgen09:34 Irans øverste leder: – Blir ingen samtaler med USA09:31 Juks avdekket ved bilverksted – godkjenning for 170 biler trekkes tilbake09:05 Terrorsaken i Bærum: Dødsårsaken var fire skudd08:47 Arbeiderpartiet var den største taperen i 163 kommuner08:46 Liverpool jakter sin tredje strake mesterligafinale08:33 Brigitte Macron blir lærer igjen07:58 Rapport: Nordmenn betaler mest kontantløst i verden06:41 Hongkong-leder starter opp samtaler for å lette spenningene
Siste nytt
03:10VerdenNetanyahu sier han vil ha en sionistisk regjering02:51VerdenOpposisjonspolitiker i Venezuela løslatt02:47NorgeMelding om skudd i Oslo – politiet jakter gjerningspersoner02:29VerdenNetanyahus utfordrer vil danne samlingsregjering i Israel02:24NorgeNegotia: Umulig å spå hvor lang Felleskjøpet-streiken blir01:59VerdenFlere migranter i verden01:50VerdenMedier: Saudi-Arabia vil legge fram bevis for at Iran var involvert i angrepene01:30NorgeVintyv fra Oslo stjal 32 flasker verdt nesten 60.000 på pol i Trondheim01:05NorgeMDG inviterer fagbevegelsen til samtaler00:41NorgeFIVH: 10 millioner ubrukte mobiltelefoner i norske hjem00:35VerdenHøyere valgdeltakelse i Israel23:44SportHaaland etter eventyrkvelden: – Hadde vært gøy å være det nye Ajax23:37VerdenTrumps tidligere valgkampleder holdt tett i høring23:35NorgeSchibsted lanserer hjemleveringstjeneste23:33SportBarcelona heldige da stjerneskuddet satte rekord23:28SportLiverpool-Klopp etter bortesmell: – Det var ikke straffe23:21SportLagerbäck jublet over Haaland-show23:09VerdenLieberman tar til orde for samlingsregjering i Israel23:06SportStraffebom da Chelsea røk i mesterligaåpningen22:48VerdenNy pågripelse etter tyveri av gulltoalett på Churchills fødested22:12NorgeFlygerforbundet ber statlige selskaper kreve økt flysikkerhet21:49SportHaaland herjer i mesterligaen - scoret hattrick før pause21:46PolitikkEksklusjon i FNB blir omgjort21:43PolitikkFpU-topp sier han forstår Rajas utspill21:28NorgeUndersøkelse: Nordmenn og saudiarabere er minst bekymret for klimaet21:21SportInter-blemme i mesterligaåpningen21:19SportMessi på benken, stjerneskuddet setter Barca-rekord21:18VerdenSpania rykker nærmere nyvalg21:16NorgeNaturfotograf tildeles Forskningsrådets formidlingspris21:09PolitikkNetanyahus blokk får ikke flertall i valgdagsmålinger i Israel21:04VerdenBrann i anlegg som lagrer koppervirus20:30Norge– Jeg ser ingen grunn til at de rikeste skal motta sosialhjelp fra staten20:05VerdenSaudi-Arabia: 50 prosent av den rammede oljeproduksjonen er gjenopptatt19:23NorgePolitiet om ny tyveribølge: – Blir et samfunnsproblem19:03NorgePrinsesse Ingrid Alexandra avduket nye skulpturer i skulpturparken sin18:54PolitikkRegjeringspartiene krangler videre i full offentlighet18:45VerdenOcean Viking reddet 109 mennesker i Middelhavet18:39VerdenStorbritannia og Tyskland oppfordrer til kollektivt svar på angrepene i Saudi-Arabia18:37VerdenFacebook stenger Netanyahus chatbot på valgdagen18:12NorgeHelgen blir varm i Sør-Norge17:53SportEvjen solgt til AZ Alkmaar17:51SportFull skadekrise i Citys midtforsvar17:39VerdenHollywood-kjendis fikk 14 dager - hjemløs kvinne fikk 5 år17:30PolitikkGrande avbryter Island-tur17:04Helse og livsstilMystisk misdannelse forundrer tyske leger17:03NorgeSverige holder tilbake utbetalinger til norsk skogselskap i Afrika17:02VerdenJordan: Over 150.000 syriske flyktninger har reist hjem17:01VerdenTunisia: Jussprofessor og fengslet mediemogul videre i presidentvalget17:00VerdenAntall asylsøknader i Europa steg med 25 prosent i juli16:43PolitikkRaja avviser at «brun propaganda» var Hitler-referanse16:15PolitikkMDG og Venstre i Oslo har hatt en «god samtale»16:14PolitikkNRK-sjefen reagerer på statsministerens kritikk av Folkeopplysningen16:07PolitikkRopstad: Interne problemer bør tas internt16:05Norge42-åring dømt til 17 års fengsel for drap på Hellerud i juni 201715:15Helse og livsstilFalsk jomfruolje konfiskert i Italia15:13SportRussland med 29 nøytrale utøvere i friidretts-VM15:10NorgeHenrettet i sin egen seng: – Drept fordi hun er asiatisk15:04VerdenSalomonøyene vender Taiwan ryggen14:45VerdenDanske vindmøller satte ny rekord14:31PolitikkJensen om Raja-utspill: – Langt over grensen14:15ReiseThomas Cook søker konkursbeskyttelse14:14NorgeFar siktet etter gjenopptakelse av barnedødsfall i 201314:13VerdenEkspertpanel om bioenergi: – Et perverst smutthull13:50PengerLagarde godtatt som sentralbanksjef13:50NorgeTusenvis av laks på rømmen i Sognefjorden13:20KulturKronprinsparet tok turen til fjells13:19Sport«Tuttas» avskjed var ikke planlagt13:19MotorNy analyse viser bompengelistenes ekstreme valgtriumf12:51SportRedusert straff for Neymar etter VAR-utbrudd12:51NorgePropanlekkasje fra tankbil stanset12:50PengerUføre kan bli fratatt pensjonstillegg12:20VerdenFransk politi flytter 1.000 mennesker fra leir ved Dunkerque12:19NorgeNOAH anmelder skytingen av binne med unger12:02VerdenMotvilje i USA mot krig med Iran12:00VerdenPolitiet har sikret mistenkelig gjenstand i Trollhättan11:46PolitikkRaja: Det stinker av Frps retorikk11:45NorgePrinsesse Märtha Louises Instagram-konto slettet uten hennes samtykke11:25PengerApple mener EU-bot er «fullstendig urealistisk»11:25NorgeIkke klart når folk kan flytte hjem etter jordras11:12VerdenSelvmordsangrep mot valgkampmøte i Afghanistan11:11SportAvis: Nok en spiller på vei bort fra Bodø/Glimt11:11NorgePropanlekkasje i Kristiansund stanset11:10SportTour de France-vinneren dropper sykkel-VM11:02NorgeSavnet jeger funnet i god behold i Namdal10:39StemmerTør USA vise handlekraft? Spørsmålet gjelder hele det internasjonale samfunnet10:38PolitikkItalias Matteo Renzi starter nytt parti10:37Helse og livsstilSju nye meldinger om syke hunder10:36PengerVirke: Norge kan tape minst 48 milliarder ved å gå ut av EØS10:34SportFotball: Vålerenga best på talentutvikling10:34VerdenKardinal anker til høyesterett etter overgrepsdom09:52PengerOljeprisen fortsetter oppover – bensinprisen over 17 kroner09:42NorgeEt blaff av sommer treffer landet til helgen09:34VerdenIrans øverste leder: – Blir ingen samtaler med USA09:31MotorJuks avdekket ved bilverksted – godkjenning for 170 biler trekkes tilbake09:05NorgeTerrorsaken i Bærum: Dødsårsaken var fire skudd08:47PolitikkArbeiderpartiet var den største taperen i 163 kommuner08:46SportLiverpool jakter sin tredje strake mesterligafinale08:33VerdenBrigitte Macron blir lærer igjen07:58PengerRapport: Nordmenn betaler mest kontantløst i verden06:41VerdenHongkong-leder starter opp samtaler for å lette spenningene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus