Politiet ber om tips om savnet person

SAVNET: Familien til den nederlandske 33-åringen Zhaoyang Hu har ikke hatt kontakt med ham på lang tid. Forrige uke ble han meldt savnet. Foto: Privat / Politiet
SAVNET: Familien til den nederlandske 33-åringen Zhaoyang Hu har ikke hatt kontakt med ham på lang tid. Forrige uke ble han meldt savnet. Foto: Privat / Politiet

Zhaoyang Hu (33) er meldt savnet av sin familie i Nederland. Bilen hans er funnet parkert i Trysil. Politiet i Hedmark ønsker tips.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

33 år gamle Zhaoyang Hu er nederlandsk statsborger av kinesisk opprinnelse. Han ble meldt savnet av nederlandsk politi forrige uke.

Familien har opplyst til politiet at Hu skulle på en overlevelsestur, og at de har ikke hatt kontakt med ham på lang tid.

Hus bil ble funnet parkert på en skogsbilveg sørøst for Bjørnåsen i Ljørdalen i Trysil kommune. Bilen, som er en sort Honda CRZ, er nederlandsk registrert. Den har trolig stått der siden slutten av august, opplyser Hedmark politidistrikt i en pressemelding.

I forrige uke hadde politiet en leteaksjon i området ved bilen uten at Hu ble funnet.

Nå ber politiet i Hedmark om at personer som er i området Ljørdalen/Fulufjellet, ser etter savnede Hu og melder tilbake til politiet om observasjoner av eller kontakt med ham.

– Vi ønsker også informasjon om man kommer over turutstyr, telt eller lignende ute i terrenget. Personer som kan ha sett Hu eller har pratet med han tidligere i høst må også ta kontakt med oss, skriver politiet i pressemeldingen.

Zhaoyang Hu er 173 centimeter og har slank kroppsbygning.

Politiet i Hedmark kan kontaktes på telefon 62 53 90 00 eller tips-hedmark@politiet.no.

Personvernpolicy