19-åring for skadd til at han kan avhøres

FOR SKADD: Teknikere fra politiet undersøkte fredag eneboligen på Bekkelaget i Oslo der en 19 år gammel gutt og hans far ble skadd i en voldsepisode. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
FOR SKADD: Teknikere fra politiet undersøkte fredag eneboligen på Bekkelaget i Oslo der en 19 år gammel gutt og hans far ble skadd i en voldsepisode. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

19-åringen som sammen med sin far ble angrepet av sin bror med stikkvåpen på Bekkelaget i Oslo fredag morgen, er så skadd at politiet foreløpig ikke får avhørt ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi kan ikke snakke med ham, tilstanden hans er fortsatt uavklart og kritisk som følge av de omfattende stikkskadene han er påført, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

19-åringens 17 år gamle lillebror ble lørdag varetektsfengslet i to uker etter angrepet mot faren og storebroren fredag morgen. Både 19-åringen og faren ligger på sykehus med alvorlige stikkskader. Grete Lien Metlid vil ikke opplyse hva slags våpen som ble brukt.

Les også: 17-åring fengslet for vold mot far og bror

– Han har erkjent de faktiske forhold. Det er en dypt tragisk sak. Ingen i verken familie eller omgangskrets skjønner hva som har skjedd, det fremstår som totalt uforståelig for dem som kjenner ham, sier 17-åringens forsvarer, advokat Bjørn Rudjord til NTB.

Gutten hadde lørdag ikke tatt stilling til skyldspørsmålet etter siktelsen for drapsforsøk. Rudjord mener de medisinske undersøkelsene gutten har påbegynt, vil kunne kaste lys over «hvordan dette kunne skje».

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus