Bestefar drepte seks barnebarn i Florida

En 51 år gammel bestefar i Florida skjøt og drepte datteren og seks barnebarn før han tok sitt eget liv torsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har identifisert gjerningsmannen som Don Charles Spirit og opplyser at han har en kriminell fortid.

Det yngste av barna som ble drept var bare tre måneder gammelt, det eldste ti år. Ifølge avisen The Gainesville Sun fant skytedramaet sted i Spirits hus. Flere av barna skal ha bodd i huset.

Motivet bak massedrapet i Bell, et lite lokalsamfunn med under 500 innbyggere vest for Gainesville, er ikke kjent, men politiet hadde måttet rykke ut flere ganger tidligere.

– Jeg har aldri sett noe lignende. Lokalsamfunnet her vil bli helt ute av seg som følge av dette. Dette er et lite fylke, vi er som en stor familie her, sier sheriffen i Gilchrist, Robert Schultz.

Spirit tilkalte selv politiet og skjøt seg selv etter at politiet kom til stedet i 16-tida torsdag ettermiddag. Da politifolkene gjennomsøkte boligen fant de sju andre skutt og drept.

– Det er visse ting her i livet man kan finne en forklaring på, og det er visse ting man ikke kan finne noen forklaring på. Dette kan jeg ikke forklare, sier Schultz. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus