En mann på frifot etter knivstikking i Trondheim

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet etter at en 31-år gammel mann ble knivstukket på Lade i Trondheim torsdag kveld. Politiet leter etter enda en gjerningsmann.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi driver ingen aktiv operasjon nå, og har overført saken til etterforskningsavdelingen. Vi har pågrepet en mann og leter etter en siste gjerningsmann, sier operasjonsleder Reidar Stokke i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB i 3-tiden natt til fredag.

Det var vitner til et slagsmål som meldte fra til politiet om at en mann var knivstukket klokken 20.29 torsdag kveld. Knivstikkingen skjedde utendørs og bevæpnede polititjenestemenn rykket ut til stedet.

Utenfor livsfare

Den knivstukne mannen ble tatt hånd om av ambulansepersonell på stedet, og kjørt til St. Olavs hospital. Ifølge Adresseavisen ble 31-åringen stukket i siden, og ble torsdag kveld operert for skade på milten.

– Han er stabil og utenfor livsfare, opplyser operasjonslederen.

Politiet opplyser at vitner har forklart at to eller tre personer var involvert i hendelsen. Rundt klokka 22.15 pågrep politiet en mann i 20-årene som de mistenker har vært involvert i hendelsen. Mannen ble tatt med til Sentrum politistasjon, hvor han ble avhørt.

– Mannen er pågrepet og siktet i saken. Vi kjenner foreløpig ikke relasjonen mellom de to. Fornærmede er ikke våken etter operasjon, mens gjerningsmannen er for rusa, sier Reidar Stokke.

Godt signalement

Politiet brukte blant annet hunder i søket etter de to gjerningsmennene. De kjenner ikke identiteten til mannen som natt til fredag fortsatt er på frifot.

– Vi vet egentlig ikke hva som har skjedd, men vitner observerte tre personer som sloss, og en som ble knivstukket. Vi har et godt signalement å gå etter på bakgrunn av disse vitneobservasjonene, sier Reidar Stokke.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus