Mann falt ned skråning - funnet etter tre døgn

En mann i 70-årene ble funnet mandag kveld i sin egen hage etter å ha ligget der siden fredag etter fall fra en skrent. Foto: Geir Eriksen / NTB scanpix.
En mann i 70-årene ble funnet mandag kveld i sin egen hage etter å ha ligget der siden fredag etter fall fra en skrent. Foto: Geir Eriksen / NTB scanpix.

Over tre døgn etter at mannen i 70-årene falt ned en skrent i sin egen hage, ble han mandag kveld funnet i god behold.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vestfold politidistrikt bekrefter overfor Østlands-Posten den smått utrolige historien om mannen som i tre døgn var søkk borte fra boligen sin i Preståsen i Sandefjord, og som dukket opp igjen kort tid etter at kona meldte ham savnet.

– Mannens ektefelle var bortreist siden før helgen, og hadde flere ganger forsøkt å komme i kontakt med ham, forteller operasjonsleder Kjetil Indahl i Vestfold politidistrikt.

– Mandag kveld kontaktet hun til slutt naboer som kikket i postkassa og konstaterte at den var full av post, forteller han.

Det viste seg at mannen fredag hadde ramlet utfor en skråning i sin egen hage og blitt liggende der fordi han ikke klarte å komme seg opp igjen.

Da politiet startet letingen etter ham mandag kveld, fant de ham dehydrert, men tilsynelatende i god form.

– Han hadde tydeligvis ikke tatt stor skade av å ligge ut i noen småkalde høstnetter, forteller Kjetil Indahl.

Det er så langt ikke klart om mannen hadde skadd seg da han falt ned skråningen. Mannen ble mandag kveld tatt hånd av helsevesenet og kjørt til Sykehuset i Vestfold i Tønsberg.

Personvernpolicy