Store verdier tapt i voldsom pallebrann

Over 40 kjøretøy gikk opp i flammer da det tok til å brenne i en pallefabrikk i Fontana California.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var søndag kveld at det kom inn meldinger om branntilløp i en pallefabrikk i Fontana. Flammene kom raskt ut av kontroll og det måtte 63 brannmenn, i tillegg til over 40 frivillige for å få kontroll over brannen. Flammene brant ned omtrent halvparten av den 20 mål store eiendommen og blant annet ti biler og 31 semitrailere ble totalskadet.

Se se video av de voldsomme kreftene.

Det lokale brannvesenet estimerer at verdier for omtrent én million dollar gikk tapt, tilsvarende drøye 6,5 millioner kroner. Men ifølge talskvinne Tracey Martinez ved brannvesenet i San Bernardino County ble det reddet verdier for over fem millioner dollar.

Les også: Her brenner en hel by ned

Det var totalt over 100 kjøretøy på og rundt eiendommen og naboene inkluderer flere bedrifter og en pumpestasjon for diesel. Alle disse ble spart fra flammene. Heller ingen personer ble skadet av brannen.

Årsaken til brannen er ukjent og fortsatt under etterforskning.

Personvernpolicy