Filmstjerne: – Jeg ble pågrepet mistenkt for å være prostituert

STOPPET AV POLITIET: Filmstjernen Danièle Watts hevder politiet stoppet henne fordi de mistenkte at hun var prostituert. Foto: Skjermdump/Facebook
STOPPET AV POLITIET: Filmstjernen Danièle Watts hevder politiet stoppet henne fordi de mistenkte at hun var prostituert. Foto: Skjermdump/Facebook

Kysset sin egen kjæreste.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hollywood-stjernen Danièle Watts, kjent fra den kritikerroste filmen Django Unchained, hevder å ha blitt arrestert av politiet mistenkt for å være prostituert.

Det var torsdag forrige uke Watts ble pågrepet etter at hun hadde kysset kjæresten Brian Lucas mens de satt i en bil.

– Jeg satt over hans kne i førersetet i bilen og vi begynte å kysse, sier filmstjernen selv om hendelsen.

Les også: Røper hva som skjedde med Tony i «Sopranos

Måtte vise legitimasjon

SPILTE I STORRFILM: Daniele Watts som slaven CoCo i filmen Django Unchained. Foto: Columbia PicturesSPILTE I STORRFILM: Daniele Watts som slaven CoCo i filmen Django Unchained. Foto: Columbia Pictures

Etter at de hadde kysset gikk Watts ut av bilen for å ringe til sin far. Mens hun snakket i telefonen ble hun oppsøkt at politiet og paret ble bedt om å vise legitimasjon.

På sin Facebook-side skriver Waats at hun nektet å vise politiet nødvending identitetspapirer.

– Jeg visste at jeg ikke hadde gjort noe galt, og at jeg ikke plaget noen, så jeg gikk videre, skriver hun.

Minutter senere ble hun igjen oppsøkt av politiet som umiddelbart satte henne i håndjern.

Les også: Hollywood-stjerne slakter Norwegian

– Jeg følte hans skam

På Facebook har Watts lagt ut bilde fra hendelsen der man kan se henne stå iført håndjern mens hun snakker med en politibetjent.

– Jeg ble sittende bak i en politibil. Jeg husker utallige ganger faren min kom hjem, frustrert og ydmyket av politiet, for ikke å ha gjort noe galt, skriver skuespilleren.

– Jeg følte hans skam, hans vrede og min egen frustrasjon for å eksistere i en verden hvor jeg tillater meg selv å tro at autoriteter kan kontrollere mitt liv, min evne til æ være meg selv, skriver hun videre.

Kjæresten Brian Lucas hevder politiet skal ha spurt hvilke relasjon han hadde til Watts. Til Buzzfeed sier Lucas at politiets spørsmål antydet at de mistenkte kjæresten å være prostituert.

Personvernpolicy