Kronprinsen klinte til på gitaren

Da musikkentusiasten kronprins Haakon ble invitert til å spille gitar, var han ikke vond å be. Kronprinsesse Mette-Marit stakk fingrene i ørene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sammen med bandet Frozen Fire spilte kronprinsen impulsivt deler rockeklassikeren «Smoke on the water». Se video av kronprinsen som slår seg løs med gitaren øverst i artikkelen.

Siste dag av fylkesturen i Nordland var det innbyggerne i kommunen Vestvågøy som fikk kongelig besøk. Tross grått vær hadde innbyggerne i kommunen stilt mannsterke, og ordfører Jonny Finstad trosset i tillegg nakkeskade og ønsket velkommen.

Etter velkomstseremoni og underholdning, skulle kronprinsparet innom Meieriet kultursenter i Leknes. Der signerte kronprins Haakon en gitar, før han skulle høre ungdommene i Frozen Fire øve. Da kom utfordringen, og det ble kongelig framføring.

Personvernpolicy