Sjåfør avhørt etter dødsulykke i Oslo

En kvinne med barnevogn ble tirsdag morgen påkjørt av en bil på Ring 2 på i St. Hanshaugen bydel i Oslo. Kvinnen døde av skadene. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix.
En kvinne med barnevogn ble tirsdag morgen påkjørt av en bil på Ring 2 på i St. Hanshaugen bydel i Oslo. Kvinnen døde av skadene. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix.

Kvinnen som tirsdag kjørte ned en 26 år gammel kvinne med barnevogn i Oslo slik at hun døde, var onsdag i avhør hos politiet. Men hva som skjedde da ulykken fant sted er fortsatt uklart.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har ikke kommet noe særlig nærmere hva som har forårsaket hendelsen, men vi har fått en forklaring av siktede, sier politiadvokat Bente Vengstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Bilføreren, en kvinne i 50-årene, er foreløpig siktet for brudd på veitrafikklovens paragraf 3, det vil si uaktsom kjøring. Det vil ikke bli tatt stilling til om siktelsen utvides før etterforskningen nærmer seg slutten.

Politiet har opplysninger fra vitner som har sett bilen kjøre opp på fortauet og truffet kvinnen, men politiet opplyser at det kan være nødvendig å skaffe flere opplysninger fra dem som har sett hendelsen.

Les også: Kvinne med barnevogn påkjørt i Oslo

Nå skal det blant annet gjennomføres tekniske undersøkelser av bilen kvinnen kjørte.

Det er rutinemessig tatt blodprøve av kvinnen, men Vengstad sier at det ikke er noe som tyder på at kvinnen var ruspåvirket da ulykken fant sted.

En 26 år gammel kvinne døde av skadene etter at hun ble påkjørt da hun gikk på nordsiden av Ring 2, i St. Hanshaugen bydel, like etter klokka 8.30 tirsdag.

Kvinnen trillet en barnevogn da hun ble påkjørt. Barnet slapp fra ulykken med lettere skader.

Personvernpolicy