Meny

Journalist til Høgmo: - Du ville blitt drept

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Per-Mathias Høgmo tok det med et smil da en italiensk journalist påpekte at han ville ha blitt «drept» med kun én seier på elleve kamper som Italia-sjef.

Høgmo har tapt hele seks av elleve kamper som Norges landslagssjef. Hans eneste seier kom med ligalandslaget mot Moldova i januar.

Mot slutten av mandagens pressekonferanse på Ullevaal stadion ble han igjen gjort oppmerksom på den elendige rekken med resultater – denne gangen av en italiensk journalist. Humoristisk slo han fast at Høgmo ville ha blitt «drept» med bare én seier på elleve kamper.

– Hvis jeg ikke husker feil, så kom Italia til VM med kun én seier på ni kamper. Han (Cesare Prandelli) ble da ikke drept? Jeg forstår hva du mener, men det norske folk skjønner at vi bygger opp ett nytt lag. Vi har mange unge og interessante spillere på vei opp. Vi gleder oss over det som skjer for tiden, svarte Høgmo med et smil.

Prandelli gikk av etter et skuffende mesterskap i Brasil. Antonio Conte har tatt på seg oppgaven med å lede Italia til EM i Frankrike om to år.

Norge innleder EM-kvalifiseringen mot Italia på Ullevaal tirsdag. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus