Meny

Politiet: Har fått flere tips etter væpnet kioskran

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to ranerne som fikk med seg et betydelig pengebeløp fra Narvesen-kiosken på Bergkrystallen i Oslo søndag kveld, var mandag ettermiddag fortsatt på frifot.

– Vi har hatt teknikere på stedet og etterforsker saken også taktisk, blant annet med nye avhør av den ansatte for å få en bedre beskrivelse av gjerningsmennene. Vi vil gjerne ha kontakt med vitner som var i området i tidsrommet mellom 21 og 22.30 søndag kveld, sier etterforskningsleder Ann Kristin Hoff Johansen ved Manglerud politistasjon til NTB.

Politiet sjekket mandag ut overvåkingskameraer i området. De har kontaktet vitner som skal avhøres samt folk med kunnskap om ulike miljøer.

Den unge butikkmedarbeideren har forklart at han ble truet med kniv, teipet fast og ranet. Han ble ikke fysisk skadd og kom seg løs ved egen hjelp.

– Det er ingen tvil om at dette er et grovt ran. Vi bruker det vi har av mannskap og har fått kriminalteknikere sentralt til å hjelpe oss. Dette er en prioritert sak hos oss, sier Hoff Johansen.

Meldingen om ranet kom inn til politiet klokka 21.37 og skjedde da den ansatte var i ferd med å stenge kiosken.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus