Leteaksjon etter mann i Vanylven

Artikkelen fortsetter under annonsen

Et stort mannskap deltok lørdag kveld i letingen etter mann i midten av 20-årene som er meldt savnet i Vanylven i Møre og Romsdal.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen ble meldt savnet ved 2-tiden natt til lørdag og et stort mannskap har vært med på leteaksjonen gjennom hele dagen. Et redningshelikopter og et politihelikopter har lett fra luften, mens politi, brannvesen, Røde Kors og Norske redningshunder har lett på bakken. Også en redningsskøyte har vært med på søkene.

– Letearbeidet ble innstilt på grunn av mørket og vi har poster i terrenget som vil være bemannet gjennom natten. Når lyset kommer tilbake i morgen vil aksjonen bli gjenopptatt, sier operasjonsleder Nils Erik Eggen i Sogn og Fjordane politidistrikt til NTB.

Operasjonslederen beskriver søkeområdet ved Tunheimshornet som krevende. Det er vekslede mellom tett vegetasjon og med svært bratte partier.

– Det er også myrlendt mange steder og går mye opp og ned, sier Eggen.

Mannen ble meldt savnet av familien etter at han gikk ut. Han var iført en hvit t-skjorte og grå arbeidsbukse da han forsvant. Politiet har også oppfordret personer bosatt i området til å sjekke uthus og løer.