Meny

Operasanger brøt sammen – forestilling avlyst

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En fullsatt opera i Oslo måtte tømmes og forestillingen ble avlyst etter at en av hovedrolleinnehaverne først brast i gråt på scenen og senere besvimte.

Avlysningen av 15-forestillingen av «Madama Butterfly» i Operaen lørdag ettermiddag rammet et publikum på 1.400 personer, skriver VG. Forestillingen som har gått for fulle hus i august, fikk en tidlig og uventet avslutning.

Da hovedrolleinnehaveren kom på scenen omtrent en halv time ut i forestillingen, brast hun i gråt, forteller en av publikummerne til avisen. Etter en stund sa hun «sorry» til salen og løp av scenen.

Først ble det avblåst for en 20 minutter lang pause, men da den var over, fikk publikum beskjed om at forestillingen var avlyst.

– Vi visste på forhånd at hun hadde vært dårlig. Hun har likevel forsøkt å gjennomføre denne forestillingen. Men det klarte hun ikke. Hun besvimte og er blitt sendt på sykehus. Nå skal vi ta vare på henne, sier operasjef Per Boye Hansen ved Den Norske Opera og ballett.

Det skuffede publikummet får ikke sett forestillingen på nytt, men vil få refundert billettene sine, opplyser Hansen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus