Meny

Gjennopptar letingen etter «spøkelses-flyet»

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Letingen etter flyet som styrtet utenfor Jamaica fortsetter lørdag i et område med dyp på mellom 400 og 600 meter.

Den lokale, jamaikanske kystvakten får lørdag støtte av et amerikansk fartøy i letingen etter restene av flyet som styrtet fredag, skriver Jamaica Observer.

Bakgrunn: Amerikansk småfly styrtet utenfor Jamaica

Alle de tre passasjerene er antatt omkommet, og søket vil skje i et område på mellom 14 og 40 miles (mellom 14 og 60 kilometer). I de aktuelle områdene er havdybden fra 400 til 600 meter, skriver avisen.

Leter ikke etter overlevende

Sjefen for den jamaikanske kystvakten, Antonette Wemyss-Gorman, sier til Jamaica Observer at de først må finne det eksakte stedet de mistet kontakten med flyet.

– Vi bestemmer det nøyaktig ut fra der vi mistet dem på radaren, og hvor vi observerte oljesøl i sjøen, sier Wemyss-Gorman til avisen.

Leteoperasjonen starter ved soloppgang lokal tid (Jamaica ligger sju timer bak Norge), og vil i hovedsak handle om å finne vrakrestene.

Å finne overlevende er ikke sannsynlig, bekrefter Richard Thomspon, sjef for Office of Disaster Preparedness and Emergency Management.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus