Meny

Libe Rieber-Mohn stiller ikke på nytt i Oslo

TAR IKKE NY PERIODE: Varaordfører og gruppeleder for Arbeiderpartiet i Oslo, Libe Rieber-Mohn, sier nei til gjenvalg. Arkivfoto: Heiko Junge (Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Varaordfører og gruppeleder for Arbeiderpartiet i Oslo, Libe Rieber-Mohn, sier nei til gjenvalg. Dermed ligger det an til at Raymond Johansen blir listetopp ved valget neste høst.

Få timer etter at Arbeiderpartiets partisekretær Raymond Johansen kunngjorde at han stiller til valg i Oslo, kom pressemeldingen fra Rieber-Mohn.

– Jeg har vært, og er fortsatt, av den oppfatning at Oslo Arbeiderparti har mye å tjene på å være et samlet fylkeslag. Et fokus på personer og konflikter ødelegger både for politikkutvikling og mulighet for byrådsskifte i Oslo, skriver hun.

Bakgrunn: Raymond Johansen er byrådslederkandidat

Rieber-Mohn informerte nominasjonskomiteen i Oslo Ap om sitt valg fredag.

– Oslo trenger et parti med ambisjonene og de gode løsningene der dagens borgerlige byråd ikke klarer å gjøre jobben. Jeg ønsker derfor Raymond Johansen hjertelig velkommen tilbake i Oslo-politikken, sier hun.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus