Meny

Ukrainas president i møte med NATO-landenes ledere

Ukrainas president Petro Porosjenko (nr. to f.v.) i møte med vestlige ledere. F.v.: Frankrikes president Francois Hollande, Porosjenko, USAs president Barack Obama, den britiske statsministeren David Cameron, Tysklands statsminister Angela Merkel og den italienske statsministeren Matteo Renzi. Foto: Reuters

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ukrainas president Petro Porosjenko diskuterte krisen i hjemlandet med president Barack Obama og andre vestlige ledere rett før NATO-toppmøtet åpnet.

I tillegg til Obama møtte Porosjenko også den britiske statsministeren David Cameron, Frankrikes president François Hollande, Tysklands statsminister Angela Merkel og den italienske statsministeren Matteo Renzi.

Les også: Presenterte veikart for Ukraina-løsning

Møtet fant sted rett før NATO-toppmøtet offisielt skulle åpnes i Newport i Wales torsdag, men det er foreløpig ikke kommet noe om hva som ble tatt opp og hva møtet resulterte i.

Onsdag la Russland fram en fredsplan for Øst-Ukraina og hevdet at den kunne føre til en våpenhvile mellom prorussiske separatister og ukrainske styrker.

Les også:

Uklart om våpen-hvile i Øst-Ukraina

– Vi kan ikke la Putin få ta hele Ukraina
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus