Meny

Hells Angels-medlem siktet for forsøk på grovt ran

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Tromsø ransaket onsdag Hells Angels klubblokaler i byen i forbindelse med to straffesaker.

Etter ransakingen er en mann i 20-årene pågrepet og siktet for forsøk på grovt ran. I den andre saken er det tatt beslag etter mistanke om ulovlig kameraovervåking, heter det i en pressemelding fra politiet i Tromsø.

Mannen i 20-årene anses av politiet å være fullverdig medlem i Hells Angels Tromsø. Mannen ble pågrepet uten dramatikk, i klubbens lokaler.

Politiet gjennomførte også en ransaking av lokalene, der det blant annet ble tatt beslag i utstyr etter mistanke om ulovlig kameraovervåking ved lokalene.

«Etterforskningen fortsetter, blant annet med avhør og gjennomgang av beslag. Av hensyn til etterforskningen kan ikke politiet gi ytterligere opplysninger i saken nå», heter det i pressemeldingen.

Aksjonen begynte kl. 9.45 onsdag morgen. Politiet var blant annet bevæpnet på grunn av tidligere erfaringer med ransakinger i samme lokale, melder NTB.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus