Vitner delte bilder av drepte Sami Milhelm (20)

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere vitner tok bilder av den drepte Sami Milhelm (20) og delte disse på Snapchat og MMS. – Forkastelig, mener familiens tidligere bistandsadvokat.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da politiet tok seg inn i leiligheten hvor drepte Sami Milhelm (20) ble funnet fredag 8. august, oppdaget de at flere vitner hadde tatt bilder av liket og delt disse på sosiale medier, både på bildedelingstjenesten Snapchat og som MMS, skriver VG.

Politiet fryktet at bildene skulle bli kjent for familien til den drepte, eller at mediene skulle få tak i dem, og slettet bilder fra alle mobiltelefonene til dem som hadde fotografert.

Bistandsadvokat Jørund Knardal, som representerte familien i starten av saken, mener dette er helt forkastelig.

– Dette synes jeg er helt forkastelig. Personer som gjør noe slik, mangler alt som er av nettvett. Det hadde vært grusomt for familien om de skulle ha blitt kjent med dette bildet av sin sønn, sier Knardal til avisen.

Politiet har funnet drapsvåpenet i saken, en stor kniv. Denne ble funnet dumpet i en container i nærheten av Eurospar-butikk på Valderøya.

Den 23 år gamle mannen fra Nordland som er siktet for å ha drept og partert Sami Milhem (20), har erkjent de faktiske forholdene rundt drapet og samtykket til varetektsfengsling.