Meny

Mann fikk brannskader etter båtbrann i Tønsberg

En mann er tatt hånd om av helsepersonell etter at det begynte å brenne i flere båter ved Jarlsø Brygge i Tønsberg tirsdag kveld. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i slutten av 50-årene ble skadd etter at det begynte å brenne i flere båter på Jarlsø Brygge i Tønsberg tirsdag kveld.

Mannen ble først sendt til sykehuset Vestfold i Tønsberg, og deretter sendt videre for behandling.

– Vi vet ikke hvor stort skadeomfanget er ennå, sier operasjonsleder Merete Kvaal Martinsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Tre andre personer ble også sendt til sykehuset Vestfold for kontroll.

Brannen førte til kraftig røyk på stedet og beboerne i området ble oppfordret til å holde vinduene stengt ettersom røyken var svært giftig.

Vestfold Interkommunale Brannvesen melder at to daycruisere og en snekke, alle over 20 fot, ble totalskadd i brannen. To andre båter, en snekke og en daycruiser, fikk også skader.

Ifølge brannvesenet ble båter på hver side av brannen reddet ved å kutte fortøyningene og dytte de ut på sjøen. Redningsskøyta tok deretter ta seg av dem.

De tre totalskadde båtene er alle dratt opp på land.

Brannvesen, politi, redningsskøyte og ambulanse rykket ut til stedet etter at politiet fikk melding om brannen klokken 21.42 tirsdag kveld.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus