Meny

Partifeller ber om avklaring fra Johansen

Partifeller ber om avklaring fra Johansen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arbeiderpartiets partisekretær Raymond Johansen er ønsket som byrådslederkandidat av mange partifeller i Oslo. Nå ber de om et klart svar fra Johansen.

Nominasjonskomiteen i fylkeslaget i Oslo ble nedsatt tirsdag, og dermed har startskuddet gått for den interne nominasjonsprosessen frem til kommune- og fylkestingsvalget i 2015.

Nå ber flere av Johansens partifeller om at han kommer på banen og gir et svar på om han stiller eller ikke, skriver Klassekampen.

– Raymond Johansen er partisekretær for hele Arbeiderpartiet, og derfor har han opptrådt korrekt ved å vente på spørsmål fra nominasjonskomiteen, sier leder for Oslo Arbeidersamfunn, Fredrik Mellem.

Les også: Raymond Johansen blir redaktør

Flere andre partikilder som avisen har vært i kontakt med, legger vekt på det samme som Mellem, nemlig at Johansen hittil har vært taus og ikke har villet avkrefte at han er interessert i å stille som byrådslederkandidat.

Tirsdag gikk også AUF i Oslo ut i Dagsavisen og støttet Johansen som kandidat.

Hvis Raymond Johansen velger å stille i Oslo-valget, vil det bety at topplederkabalen i Ap sentralt må legges på nytt.

Les også: Johansen: Vi har snakket for lite om 22. juli-hatet

Ifølge avisen peker flere på at Trond Giske vil være en aktuell kandidat til å overta partisekretærjobben.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus