Meny

Du må SeDenne.no

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ABC Nyheter lanserer nå tjenesten SeDenne.no der vi samler de beste og mest spektakulære videoene på nettet.

Hver dag plukker våre videojournalister ut de beste videoklippene slik at du slipper å lete etter godbitene. SeDenne inneholder videoene folk snakker om, videoene som folk deler mest på Facebook akkurat nå eller snutter som tar helt av på nettet og som folk kommer til å snakke om i morgen.

– Vi har sett at denne typen videoer er veldig populære i ABC Nyheter sin nyhetsmiks og synes derfor det er en god ide å samle disse i en egen tjeneste der vi kan publisere mer av det innholdet som våre lesere liker, sier redaktør Tor Strand i ABC Nyheter.

Her kan du følge SeDenne på Facebook

Guider i videojungelen

Den nye tjenesten skal guide leserne i jungelen av stadig mer viralt video-innhold. Vi kan forsikre leserne om at hver video er sjekket og valgt ut av en journalist, som også forsøker å sette videoen i en større sammenheng eller presentere historien bak videoen.

– Vi ønsker å gjøre virale videoklipp enda mer spennende ved å rendyrke sjangeren og presentere videoene i en redaksjonell setting, sier produktsjef for video Trygve Sørvaag.

Send oss gjerne tips om gode videoer du ønsker å se på våre sider: tips@abcnyheter.no

Her er noen av de mest populære videoene så langt:

Danser nakne på gata i LA

Det er kanskje ikke alltid nakenhet i all offentlighet er like sjarmerende, men denne får oss i godt humør.

Ektepar var gift i 62 år - døde sammen

Maxine og Don gjorde alt sammen. Da de begge ble syke, tilbragte de sine siste dager i samme rom. Bare timer etter at hun gikk bort, fulgte mannen etter.

Får større pupper på 20 minutter - men kun for en dag

En ny puppetrend har startet i USA. En prosedyre sikrer kvinner større bryster på kun 20 minutter, men gleden er kun midlertidig. For etter omtrent et døgn forsvinner effekten igjen.

Her viser Dreamliner hva det er i stand til

Boeings nye Dreamliner-maskiner har fått mye kritikk for sine «barnesykdommer» hos blant annet Norwegian. Men her viser Boeing hva siste modell, 787-9-flyet er i stand til å gjøre. I forbindelse med et flyshow i Farnborough tok pilotene flyet på en liten tur for å sjekke hva flyet er god for.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus