Meny

Trippeldrapstiltalt til sykehus etter hopp fra tak

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som er tiltalt for trippeldrap om bord på Valdresekspressen i fjor, er innlagt på sykehus etter å ha hoppet fra et tak.

Leif Waage i kriminalomsorgen sier at hendelsen skjedde onsdag formiddag i Bergen fengsel i forbindelse med en behandlingssamtale, skriver NRK.

To psykologer og tre betjenter var sammen med den tiltalte under hendelsen.

– Etter en tid klatrer den tiltalte opp på taket av fengselet og hopper. Han var litt i kontakt med dem som sto nede og prøvde og overtale ham til å komme ned på en trygg måte. Men etter kort tid hoppet han, sier Waage.

Mannen i 30-årene er en asylsøker fra Sør-Sudan. Han er tiltalt for drap på en 19 år gammel jente og to menn i 50-årene på Valdresekspressen i november i fjor. Den tiltalte skulle sendes ut av landet dagen etter.

Politiet vet foreløpig ikke hvor alvorlig skadene er. Bergens Tidende skriver at legene frykter sørsudaneren kan bli varig pleietrengende.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus