Meny

Plantet bilbombe ved flyplassen i Manila

Det ble funnet et improvisert eksplosiv i denne bilen, som var parkert i nærheten av Terminal 3 ved den internasjonale flyplassen i Manila. Foto: Scanpix/AFP.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre personer er pågrepet etter at en bombe ble funnet i en varebil parkert ved den internasjonale flyplassen i den filippinske hovedstaden.

Det skal ikke være fare for reisendes sikkerhet, sier myndighetene mandag. En varebil med et «improvisert eksplosiv» ble funnet ved parkeringsplassen til flyplassens terminal tre, ifølge en kort rapport fra det nasjonale etterforskningsbyrået, melder AFP.

Byråets direktør Virgilio Mendez ønsket ikke å kommentere saken overfor journalister, utover at saken vil bli etterforsket videre. Andre myndigheter involvert i etterforskningen ønsket heller ikke å kommentere saken.

Terminalen fungerer både for innenriks- og utenriks flygninger. Trafikken gikk som normalt mandag, og ifølge flyplassens ledelse skal det ikke være ytterligere trusler.

– Flyplassens ledelse forsikrer reisende om at terminal tre og alle andre terminaler fremdeles er trygge, og at sikkerhetspersonell ved flyplassen fremdeles er årvåkne ved sine respektive områder, het det i en uttalelse.

Tre menn sitter i varetekt etter funnet av bomben.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus