Meny

Øyer-drapet: Fengslingsmøtet flyttet til Gjøvik

Politiet ber om fire ukers varetekt når den drapssiktede stesønnen fremstilles mandag ettermiddag. Foto: Ole Berg-Rusten (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drapssiktede Kim Andreas Kristiansen (23) framstilles for varetekt mandag klokken 14.30 i Gjøvik tingrett. Fengslingsmøtet er flyttet fra Lillehammer av habilitetshensyn.

Fengslingsmøtet skulle etter planen ta sted klokken 13 i Sør-Gudbrandsdal tingrett på Lillehammer, men ble flyttet på grunn av manglende kapasitet i domstolen og hensynet til fremtidig habilitet, opplyser Gudbrandsdal politidistrikt.

Kristiansen er siktet for å ha drept sin stefar Bjarte Hansen etter at levningene ble funnet i et bål i skogen ved Hafjell i Oppland torsdag 14. august.

Når 23-åringen mandag blir fremstilt for fengsling, vil politiet be om fire ukers varetekt. To av ukene med brev- og besøksforbud, opplyser politiet til NTB mandag morgen.

Les også: Politiet tror drapssiktet prøvde å grave ned lik

Politiet hentet 23-åringen i Nederland fredag. Han har forklart at han var til stede i boligen på Øyer.

– Han har erkjent at han har vært til stede, og at ingen andre var til stede den aktuelle natten, sa Kristiansens forsvarer Geir Lippestad til NTB lørdag.

Politiet opplyser i helgen hatt nye avhør av 23-åringen.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus