Pantet to flasker - vant en million

STORGEVINST:  Butikksjef Bjørn Sindre Myhr ved Kiwi Gystad og lokalforeningsleder i Ullensaker Røde Kors, Åse-Gunnhild Flatner viser frem milliongevinsten. Foto: Røde Kors
STORGEVINST: Butikksjef Bjørn Sindre Myhr ved Kiwi Gystad og lokalforeningsleder i Ullensaker Røde Kors, Åse-Gunnhild Flatner viser frem milliongevinsten. Foto: Røde Kors

En kvinne på Jessheim stakk innom butikken og pantet to flasker. Det resulterte i en gevinst bestående av en million kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen fra Ullensaker raskettilfeldigvis med seg to flasker som sto på kjøkkenbenken idet hun var på vei ut døra til butikken. Det skulle vise seg å bli lønnsomt. I butikken valgte hun å trykke på Røde Kors-knappen på automaten.

– Det var jo bare pant for to kroner denne gangen, men som vanlig trykket jeg på Røde Kors-knappen istedenfor panteknappen. Det har blitt noen smågevinster i Pantelotteriet tidligere, så jeg ble først ikke så overrasket da det kom melding om gevinst, skal vinneren ha fortalt Røde Kors, ifølge Romerikes Blad.

Lappen som kom ut av maskinen var lengre enn hun var vant med fra tidligere gevinster. Til hennes store forbauselse viste lappen at hun hadde vunnet en million kroner.

– Dette var veldig gøy. Jeg visste jo at muligheten for at noen kunne bli pantemillionær hos oss var tilstede, og når det skjer så er det bare så innmari moro, sier Bjørn Sindre Myhr, butikksjef ved Kiwi Gystad, som ifølge Romerikes Blad, mener Røde Kors-lotteriet er en vinn-vinn situasjon.

– Enten så vinner den som panter eller så vinner Røde Kors, og for oss i butikken er det en ekstra fjær i hatten at en heldig vinner ble pantemillionær hos oss, følger han opp.

Norges Røde Kors totalt mottatt over 86 millioner kroner siden lotteriet startet opp i 2008.

Personvernpolicy