Resultatløs leting etter savnet 88-åring i Telemark

Artikkelen fortsetter under annonsen

Letemannskapene har ikke funnet den savnede 88-åringen fra Skien, som ble borte etter en tur på hytta ved Sauheradfjella onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Telemark satte onsdag kveld i gang en større leteaksjon etter 88-åringen. Fire hundeekvipasjer fra Norske Redningshunder, helikopter med varmesøkende kamera og mannskap fra Røde Kors har sammen med politiet lett etter mannen hele natt til torsdag.

– Dykkere fra Kongsberg Brannvesen og Skien Røde Kors har søkt flere steder i Holtstjønn, men foreløpig ikke gjort funn, forteller operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt til NTB torsdag morgen.

Leteområdet er ved Holtstjønn, vest for Eiangen på Sauheradfjella i Sauherad kommune i Telemark.

Mannen ble ifølge Aaltvedt også borte natt til onsdag, men da kom han til rette av seg selv. Han er dement, men i god fysisk form.

– Politihelikopteret avsluttet sitt søk ved 2.30-tiden. Søker overtas av et Sea King redningshelikopter som var på plass i området klokken 6.40, sier operasjonslederen.

Politiet fikk melding om den savnede mannen ved 22-tiden. Han ble meldt savnet av kona etter at hun ikke hadde sett ham på fire-fem timer.