Resultatløs leting etter savnet 88-åring i Telemark

Letemannskapene har ikke funnet den savnede 88-åringen fra Skien, som ble borte etter en tur på hytta ved Sauheradfjella onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Telemark satte onsdag kveld i gang en større leteaksjon etter 88-åringen. Fire hundeekvipasjer fra Norske Redningshunder, helikopter med varmesøkende kamera og mannskap fra Røde Kors har sammen med politiet lett etter mannen hele natt til torsdag.

– Dykkere fra Kongsberg Brannvesen og Skien Røde Kors har søkt flere steder i Holtstjønn, men foreløpig ikke gjort funn, forteller operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt til NTB torsdag morgen.

Leteområdet er ved Holtstjønn, vest for Eiangen på Sauheradfjella i Sauherad kommune i Telemark.

Mannen ble ifølge Aaltvedt også borte natt til onsdag, men da kom han til rette av seg selv. Han er dement, men i god fysisk form.

– Politihelikopteret avsluttet sitt søk ved 2.30-tiden. Søker overtas av et Sea King redningshelikopter som var på plass i området klokken 6.40, sier operasjonslederen.

Politiet fikk melding om den savnede mannen ved 22-tiden. Han ble meldt savnet av kona etter at hun ikke hadde sett ham på fire-fem timer.

Personvernpolicy