Åpen for alle - alltid

Mor tiltalt for mishandling av sine to barn

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne i 30-årene fra Bergen er tiltalt for mishandling av sine to barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge tiltalen skal hun i sterkt opphisset tilstand ha løftet sin tre år gamle sønn opp fra gulvet etter en arm samt én eller flere ganger ha kastet eller slengt ham hardt ned i en sofa, slik at lårbeinet brakk.

Da han ble lagt inn på sykehus med brukket lårbein i fjor vinter, ble politiet koblet inn, melder Bergensavisen.

Statsadvokaten i Hordaland mener hun flere ganger skal ha opptrådt voldelig og skremmende mot de to barna i en periode på ett år. Hun skal blant annet ha truet dem med barnevern og politiet, eller at de måtte flytte til sin far.

Moren er etnisk norsk og er tidligere ustraffet. Etter det avisen får opplyst har hun ikke lenger den daglige omsorgen for barna etter at politiet opprettet sak mot henne. Kvinnens forsvarer, advokat Jostein Alvheim, opplyser at hans klient nekter straffskyld.

Det er satt av to dager i november til rettssaken.