Fant menneskelevninger i Strømstad

Svensk politi har satt i gang etterforskning etter at det ble funnet kroppsdeler utenfor Strömstad i helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kroppsdelene ble funnet på en åker i Näsinge søndag, men først mandag var politifolkene sikre på at det dreide seg om et dødt menneske. Dermed ble det satt i gang drapsetterforskning, skriver avisa Expressen.

Politiet vil likevel ikke utelukke at personen kan ha dødd av naturlige årsaker, og at liket er blitt preget av at det har ligget ute. Foreløpig er det uklart om kroppsdelene tilhører en kvinne eller en mann.

– Det var en tilfeldig forbipasserende som fant en kroppsdel og ringte politiet. Da politiet kom til stedet og lette litt mer, fant de flere ulike kroppsdeler i området, forteller politiets pressetalsmann Thord Haraldsson.

Näsinge ligger i kommunen Strömstad, bare noen kilometer fra grensa mot Norge.

Personvernpolicy