Politiet ber om tips etter overfall i Bergen

En 15 år gammel jente skal ha blitt antastet og slått ned under en joggetur ved Nipevannet i Bergen lørdag. Nå ber politiet publikum om hjelp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jenta ble overrasket av en mann som kom ut på turstien. Han skal ha tatt tak i henne og slått henne i ansiktet. Hun klarte etter hvert å komme seg løs og løp fra stedet. Overfallsmannen løp i motsatt retning, mot Fyllingsdalen eller Tennebekk, opplyser Hordaland politidistrikt i en pressemelding.

Hendelsen skal skjedd rundt klokken 22.30 lørdag. Politiet ønsker tips fra folk som befant seg i området og kan ha gjort viktige observasjoner. Gjerningsmannen beskrives som en mann mellom 20 og 35 år. Han er over 180 cm høy og var iført en mørk hettegenser eller jakke.

Personvernpolicy