Mann omkom i boligbrann i Drammen

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i 50-årene er funnet død etter at det natt til fredag begynte å brenne i et leilighetsbygg i Engene i Drammen sentrum.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Klokken 1.15 ble det funnet en omkommet person i en leilighet i bygningen, sier operasjonsleder Morten Eriksson i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om brannen klokken 0.30. Da politi- og brannmannskapene kom fram til stedet var det stor røykutvikling og synlige flammer. Senere sto flammene opp gjennom taket. Bygningen fikk store skader, og hele toppetasjen er utbrent.

– Ifølge folkeregistret bor det sju personer i bygningen. Alle de andre har kommet seg ut i god behold. Det gjenstår å se når de kan flytte tilbake, forteller operasjonslederen.

Mandag morgen drev brannvesenet etterslukking av brannen. Politiet vil starte sine undersøkelser senere på dagen eller lørdag.

– Vi vet foreløpig ikke hvorfor brannen startet, men har grunn til å tro at den startet i avdødes leilighet, forklarer Eriksson.

Tre adresser i nærheten, Hoffgårds gate 19, 21 og 23 ble også evakuert. Like etter klokken 2 meldte brannvesenet at de hadde kontroll over flammene.