Spiddet bilen på autovernet

Autovernet gikk gjennom bilen fra fronten og gjennom bakvinduet og unngikk, med ca. 15 centimeters margin, å treffe ham, ga han uttrykk for da han gikk ut av bilen. Foto: Vestfold interkommunale Brannvesen / NTB scanpix

En 84 år gammel mann kjørte 300 meter i feil retning på motorveien før han fikk spiddet personbilen sin på autovernet i Tønsberg tirsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Her snakker vi om mer enn englevakt. Midtdeleren gikk tvers gjennom bilen bare ti-femten centimeter fra sjåførens hode. Likevel fremsto han nærmest som uskadd, sier operasjonsleder Johs. Nysæter i Vestfold politidistrikt til Aftenposten.

84-åringen var litt fortumlet, men sto og ventet utenfor vraket til politiet kom fram. Han er kjørt til sykehuset i Vestfold for kontroll, og politiet har tatt beslag av førerkortet hans, ifølge avisen.

Politiet tror ulykken skjedde da 84-åringen kjørte mot kjøreretningen ved avkjøringen på Kjelle fra Frodeåstunnelen.

Personvernpolicy