En person skadet etter brann på Romerike

BARE PIPEN IGJEN: Det bodde to personer i huset, en far og en sønn, men politiet utelukker ikke at det oppholdt seg flere personer der. Foto: Freddie Larsen
BARE PIPEN IGJEN: Det bodde to personer i huset, en far og en sønn, men politiet utelukker ikke at det oppholdt seg flere personer der. Foto: Freddie Larsen

En person er funnet skadd etter en boligbrann på Løken i Aurskog-Høland på Romerike tirsdag kveld. Naboer skal ha hørt høyt smell før brannen startet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– En person er funnet skadd utenfor huset. Helsepersonell jobber med å få avklart personens helsetilstand. Det er for tidlig å si noe om hvor alvorlig skadene er, sier operasjonsleder Torleif Skovereng i Romerike politidistrikt til ABC Nyheter.

Det er tre personer folkeregistrert på adressen. Tidligere ble det meldt at én person var savnet, men denne er nå gjort rede for, melder VG.

Ifølge ABC Nyheters fotograf på stedet skal naboer ha hørt et høyt smell før brannen startet.

En far og en sønn var blant dem som bodde i huset, ifølge Romerikes Blad. Avisen skriver at huset var helt overtent da nødetatene kom fram rett før klokken 19 tirsdag.

– Brannen er nå slukket og brannvenset på stedet driver nå etterslukningsarbeid. Hvor brannen startet er for tidlig å si noe om, sier Skovereng.

Saken fortsetter under bildetTOTALSKADD: Brannmannskapene kjempet forgjeves. Foto: Freddie LarsenTOTALSKADD: Brannmannskapene kjempet forgjeves. Foto: Freddie Larsen

Politiet fikk melding om brannen klokken 18.38.

Flere naboer fikk beskjed om å forlate husene sine etter at brannen startet.

– Disse har nå fått lov til å flytte inn igjen, sier operasjonslederen.

Personvernpolicy