Åtteåring døde etter brann i Stavanger

Den åtte år gamle gutten som ble skadd i en brann i Stavanger lørdag, er død. Guttens mor mistet også livet i brannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Åtteåringen ble behandlet for kritiske skader ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen. Mandag opplyser sykehuset at han er død.

Det var lørdag formiddag det brøt ut brann i familiens hus på Tasta i Stavanger. Moren ble først lagt inn på Stavanger universitetssjukehus, men ble så flyttet til Haukeland. Søndag formiddag kom meldingen om at hun var død.

Faren i familien på fire var ikke i huset da brannen startet. Datteren på elleve år reddet seg ut da det begynte å brenne. Faren og elleveåringen ble etter brannen tatt hånd om av et kriseteam.

Brannårsaken er så langt ikke kjent. Politiets krimteknikere undersøkte både søndag og mandag det brannrammede huset, skriver Stavanger Aftenblad.

Bakgrunn: Kvinne døde etter boligbrann

– Vi spekulerer ikke i noe før vi får de faktiske resultatene fra åstedsundersøkelsene, sier Arne Håland, fungerende leder for vold- og sedelighetsavsnittet i Rogaland politidistrikt.

Blant annet har politiet avhørt flere øyenvitner til brannen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus