Uke 2:

Se de beste øyeblikkene fra reisen vår

Se de beste øyeblikkene fra reisen vår
Se de beste øyeblikkene fra reisen vår

Vi har vært på Sør- og Vestlandet denne uka. Her kan du se menneskene vi har møtt og opplevelsene vi har hatt om igjen. Kos deg!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjempet mot tårene under intimkonsert

Sverre og Geir fikk besøk av fiolinisten Catharina Chen, som spilte en vakker melodi i bilen. Våre to reportere var mildt sagt rørt etterpå.

Sverre fikk kjøre ståhjuling

Tirsdag ble det lov å kjøre ståhjuling - eller segway - i Norge. Da var vi i Kristiansand, og Sverre fikk prøve det merkelige fremkomstmiddelet. Sakte gikk det, men gøy var det.

Julius er fortsatt sjefen

Hele Norges favorittsjimpanse fyller straks 35 år. Fortsatt kommer mange turister for å se ham i Dyreparken. Da vi besøkte ham ble han tøff i trynet.

Norges sørligste fyrtårn

Fyrvokteren Rolf på Lindesnes fyr har vært der i mer enn 30 år, og hadde mye spennende å fortelle om arbeidsplassen sin. Blant annet at det kan være et livsfarlig sted å være.

Johannes (83) driver Norges koseligste kafé

Å komme inn til Majorstuå i Skudeneshavn er som å komme inn i noens stue. En mer sjarmerende kaféeier skal du også lete lenge etter.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus