Toåring døde etter hundebitt

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix

Den to år gamle jenta som ble bitt av en hund i Selbu fredag, døde natt til lørdag av skadene, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jenta døde på St. Olavs hospital i Trondheim klokka 3 natt til lørdag.

Det vil bli foretatt rettsmedisinsk obduksjon, opplyser politiet i Sør-Trøndelag.

Bakgrunn: Jente alvorlig skadd av hundebitt

Politiet opplyser lørdag formiddag at de ikke har flere opplysninger å gi om hendelsesforløpet eller etterforskningen for øvrig.

Toåringen og hennes storesøster på åtte år befant seg inne i en hundegård med over 20 hunder på familiens eiendom, da det minste barnet ble bitt fredag formiddag. Hun ble brakt til St. Olavs hospital i Trondheim med livstruende skader.

– Ulykken skjedde da søskenparet skulle hente noen valper eller fore hundene. Det er litt usikkerhet rundt dette foreløpig, sa operasjonsleder Wiktor Pedersen i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen fredag.

Politiets kriminalteknikere arbeidet på stedet fredag ettermiddag. Politiet etterforsker saken, og fredag var det ikke klart om hunden skal avlives.

Helse- og sosialenheten i Selbu kommune ble varslet om ulykken fredag og sendte et psykososialt team til gården for å bistå de berørte.

Politiet i Sør-Trøndelag opplyser lørdag formiddag at de ikke har flere opplysninger å gi om hendelsesforløpet eller etterforskningen for øvrig.

Familien til jenta tilhører et hundekjørermiljø, og politiet opplyste fredag at hunden så ut som en husky.


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus