Trafikken delvis i gang på Drammenbanen

Togtrafikken på Drammenbanen ble delvis gjenopptatt i 15-tiden etter at et strømbrudd førte til store forsinkelser mellom Skøyen og Drammen lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er mulig å kjøre tog, men det er fortsatt feil som må rettes ved Sandvika og i Bærumstunnelen. Dette gir til dels store forsinkelser, opplyste Jerbaneverket lørdag ettermiddag.

– Nå avvikles det alternative transportopplegget og det er igjen tog som gjelder. Vi må regne med følgeforsinkelser, men erfaringsmessig er de raskt avtagende. Vi bør ha det meste på stell om en til halvannen time, sa pressevakt Harry Korslund i Jernbaneverket til NTB i 15.30-tiden.

Strekningen Skøyen-Drammen var torsdag stengt for all trafikk i flere timer på grunn av signalproblemer. Lørdag morgen ble den igjen rammet og klokka 12.25 ble all togtrafikk stanset for skifte av komponenter.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus