– Far (33) sendte nakenbilder mens sønnen døde av heteslag

Mye tyder på at Justin Ross Harris (33) levde et dobbeltliv før han drepte sønnen som bare ble 22 måneder gammel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Justin Ross Harris fra Atlanta i USA, må møte for retten denne uken, tiltalt for drapet på sønnen Cooper Harris (22 måneder), ifølge Sky News.

18. juni kjørte Harris på jobb, hvor han lot Cooper sitte fastspent i baksetet på SUV-en som sto parkert utenfor, ifølge tiltalen.

Etter syv timer kjørte han til kjøpesenteret i nærheten fordi han trodde noe var galt med sønnen. Det viste seg at Cooper hadde dødd av heteslag mens faren var på jobb.

Harris hevder imidlertid at han sjekket hvordan det sto til med sønnen i løpet av lunsjen.

Ønsket seg et liv uten barn

Torsdag kom etterforskeren Phil Stoddard med sjokkerene påstander i retten: Samtidig som sønnen døde av heteslag i bilen, sendte Harris nakenbilder til minst seks ulike kvinner.

Stoddhard vitnet om at mye tydet på at Harris levde et dobbeltliv. Han sa at Harris var innom flere nettsider som fremmet liv uten barn bare noen få dager før Cooper døde.

Harris skal også ha googlet «hvordan overleve i fengsel» kort tid før den tragiske hendelsen.

Forsvareren til Harris protesterte mot disse påstandene, og uttalte at aktor kun ønsket å henge ham ut for offentligheten, ifølge Sky News.

Aktor hevdet imidlertid at etterforskerens vitnemål tydet på at Harris ønsket et liv som barnløs og singel.

Under rettssaken torsdag sa imidlertid Harris at han foretok google-søkene fordi han var redd for hva som kunne skje med sønnen dersom han satt i en varm bil for lenge.

Harris har erklært seg ikke skyldig.

Får støtte av kona

Coopers mor har offentlig støttet sin ektemann, ifølge CNN.

– Er jeg sint på Ross? Overhodet ikke. Jeg har aldri tenkt tanken. Ross var en fantastisk ektemann og far. Det kommer han alltid til å være, selv om vi får flere barn. Cooper betydde alt for ham, sa Leanna Harris under sønnens begravelse.

Et vitne på stedet fortalte i retten at Harris var tydelig opprørt da sønnen ble erklært død:

– Harris gråt hysterisk. Jeg følte virkelig smerten hans, sa han under rettssaken, ifølge CNN.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus