En omkom og en skadd i motorsykkelulykke på Nordmøre

En mann omkom og en kvinne ble hardt skadd i en motorsykkelulykke på Ertvågsøya i Aure kommune på Nordmøre onsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen kjørte motorsykkelen, mens kvinnen satt bakpå. Hun ble fløyet med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim.

– De to kjørte i et reisefølge på fem motorsykler. Alle er svenske statsborgere, sier operasjonsleder Thorry Aakenes i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Etter ulykken ble følget ivaretatt på et sted i Aure.

– Det kommunale kriseteamet og politiet tar en samtale med dem slik at vi er sikre på at det er forsvarlig å sende dem videre, sier operasjonslederen.

Ulykken skjedde på fylkesvei 682. Politiet opplyser at det er en del kurver og svinger på veien og at strekningen ikke er spesielt trafikkert.

– Vi har ingen formening om årsaken. Vi er fortsatt på stedet og vil være der en tid fremover slik at også ulykkesgruppa til Statens vegvesen får gjort jobben sin. De skal foreta dokumentasjonsarbeid, sier Aakenes i 16.30-tiden.

Fylkesveien ble ikke stengt, men det var begrenset fremkommelighet ved ulykkesstedet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 14.13.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus