– Palestinsk tenåring skutt av israelske styrker

En palestinsk tenåring ble skutt og drept av israelske soldater på Vestbredden natt til tirsdag, opplyser kilder til AFP.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

18-åringen ble skutt i flyktningleiren i Jenin, ifølge palestinske kilder. Hendelsen skal ikke ha noen sammenheng med drapene på tre unge israelere, som har skapt stor spenning i området.

Tidligere natt til tirsdag sprengte den israelske hæren husene til to menn som mistenkes stå bak kidnappingen av de tre. Boligene til Hamas-medlemmene Marwan Qawasmeh og Amer Abu Eisheh i byen Hebron på Vestbredden be sprengt, opplyste øyenvitner.

Det israelske forsvaret gjennomførte også luftangrep mot mål på Gazastripen natt til tirsdag, melder avisen Haaretz.

Kort tid etterpå ble det skutt en rakett fra Gazastripen inn i Israel, ifølge avisen. Ingen personer kom til skade.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sa mandag kveld at Hamas drepte tre israelske bosettere i alderen 16 til 19 år «med kaldt blod»:

– De ble bortført og drept med kaldt blod av dyr forkledd som mennesker. Hamas er ansvarlig og Hamas kommer til å betale.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus