Tiltalt ser fram til å forklare seg om Setesdal-drapet

Mannen som står til tiltalt for drapet på Helge Dahle (50) i Setesdal i mai i fjor, sier han ser fram til å forklare seg i retten. Saken starter tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Han ser fram til at saken kommer opp og at han kan få forklare seg om den skjebnesvangre dagen, sier advokat John Christian Elden som nå forsvarer den drapstiltalte 39-åringen.

Helge Dahle ble knivstukket og drept i et partytelt på Sandnes i Valle i mai i fjor. En 39 år gammel mann står tiltalt for drapet. Han erkjenner knivstikkingen, men hevder han handlet i nødverge, skriver Fædrelandsvennen.

Dahle skal ha sparket den nå drapstiltalte mannen i forkant av drapet. 39-åringen fikk hjernerystelse som følge av sparket, og måtte sy fire sting.

– Det er for han – som selvsagt også de pårørende – en stor belastning å møte i en slik sak i retten. Nå er fokus på å komme seg gjennom saken og belyse den så godt som mulig fra hans side, sier Elden.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus