Sandberg: – Venstre og KrF er utgiftspartier

Sandberg: – Venstre og KrF er utgiftspartier
Sandberg: – Venstre og KrF er utgiftspartier

Frp-nestleder Per Sandberg mener regjeringens støttepartier Venstre og KrF kun er utgiftspartier, som koster skattebetalerne flere milliarder kroner i unødvendige utgifter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Dagbladet mandag bruker Sandberg Kåre Willochs karakteristikk om sentrumspartiene fra 80-tallet i sin oppsummering av Høyres og Frps samarbeid med de to støttepartiene.

– De er utgiftspartier som påfører skattebetalerne milliarder i unødvendige utgifter. Bistandspolitikken, innvandring, klima og ikke minst elektrifiseringen av Utsira skyldes Venstre og KrF. Bortkastede penger, sier Sandberg til avisen.

– Venstre og KrF er museumsvoktere av norsk forvaltning, sier han.

Sandberg som selv var en av pådriverne for å få med både Venstre og Kristelig Folkeparti i regjeringen, innrømmer i dag at han er usikker på om det hadde vært en god løsning.

I sin oppsummering skryter Frp-nestlederen av partiets egne statsråder, men er svært kritisk til sin egen stortingsgruppe og mener de snart må begynne å «levere varene».

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus