Dreamliner-passasjerer strandet i USA

FORSINKET IGJEN: Nok en gang må Norwegians Dreamliner-passasjerer smøre seg med tålmodighet mens selskapet venter på reservedeler. Arkivfoto: NTB scanpix
FORSINKET IGJEN: Nok en gang må Norwegians Dreamliner-passasjerer smøre seg med tålmodighet mens selskapet venter på reservedeler. Arkivfoto: NTB scanpix

Norwegians 787-8 Dreamliner er rundt et døgn forsinket fra USA fordi det mangler reservedeler. Dermed er 221 passasjerer strandet i Orlando i Florida.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flyet skulle hatt avgang fra flyplassen i Orlando lørdag klokken 22.05, lokal tid, melder VG.

– Vi regner med at forsinkelsen blir på nærmere på 24 timer, men det er vanskelig å si hvor lang tid det vil ta, opplyser talsperson Charlotte Holmbergh Jacobsson i Norwegian.

Årsaken til forsinkelsen er en manglende reservedel, som må flys inn fra London Gatwick. Først etter mange timer på flyplassen fikk passasjerene beskjed om å ta inn på hotell.

– Vi har fått nye meldinger etter hvert, og ikke fått noe god oppfølging. Én ting er å få beskjeden med én gang, men det er annerledes å sitte så mange timer i en terminal, sier Terje Rølvåg (50), som har vært i Florida i jobbsammenheng.

På vei fra Oslo til Florida forrige lørdag var flyet hans også forsinket et døgn. Også 9. juni var et Dreamliner-fly et døgn forsinket på grunn av tekniske problemer, som igjen førte til hviletidsproblemer.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus