Mann avfyrte skudd i hus i Ulefoss

Politiet har pågrepet en mann i 30-årene som er mistenkt for å være mannen som tirsdag morgen gikk inn i et hus i Ulefoss og skjøt med våpen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen ble truffet av skuddene, opplyser operasjonsleder Jørn Gustav Larsen i Telemark politidistrikt. Pågripelsen av mannen skjedde uten dramatikk.

Politiet fikk klokken 6.47 melding om at det var avfyrt skudd inne i et hus i Ulefoss. Det var to personer i slutten av 20-årene i huset da mannen ankom. Ingen av disse ble truffet av skuddene som ble avfyrt.

Flere bevæpnede politipatruljer ble sendt til stedet, men innen de kom fram hadde gjerningsmannen forlatt huset. Letingen ble deretter konsentrert om en sort Golf som vitner forklarte at gjerningsmannen kjørte da han stakk av fra stedet.

Ifølge NRK var det en kvinne som meldte fra til politiet om at mannen hadde brutt seg inn i leiligheten der hun og kjæresten bodde. Politiet fikk også navnet på vedkommende.

Politiet pågrep den mistenkte gjerningsmannen rundt halvannen time etter at meldingen om skuddene kom.

– Bilen vi etterlyste ble funnet parkert utenfor en adresse i Ulefoss. Vi pågrep to personer på adressen, mannen som er mistenkt for å ha avfyrt skuddene og en mann i 40-årene som ble pågrepet og siktet for et annet straffbart forhold, sier operasjonsleder Aadne Røilid til NTB.

Politiet har ennå ikke funnet noen våpen på adressen, men kriminalteknikere er nå på plass i boligen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus