Rømt toåring reddet av bussjåfør

I bare t-skjorte og bleie vandrer den lille gutten midt i veien alene, da bussjåføren Bill Clark kommer kjørende. Hvordan Clark reagerte ble fanget opp av bussens overvåkningskameraer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var tidlig morgen i Gresham i Oregon 23. mai at bussjåfør Bill Clark oppdaget toåringen som vandret i en trafikkert vei helt alene. Clark bråbremset, og gikk ut for å se til den lille gutten, som var barbeint og i bare t-skjorte og bleie.

Se overvåkingsvideoen av hendelsen øverst i artikkelen.

Da Clark ikke så noen voksne i nærheten, tok han gutten med inn i bussen, der han ringte politiet. Gutten sa lite mens de ventet på politiet, men da den barmhjertige bussjåføren spurte om toåringen ville ha varm sjokolade, kviknet smårollingen til.

– Han lyste opp og sa «sjokolade!», forteller Clark til busselskapets hjemmesider.

Kort tid etter at politiet kom til stedet, ble gutten meldt savnet. Gutten heter James, og hadde rømt hjemmefra mens faren sov etter et nattskift.

Se også: Heroisk bussjåfør redder 26 liv

Barnevernet bragte James tilbake til faren, med formaninger om at barnesikre låser ble installert i huset.

Politiet tror Clark kan ha reddet James fra å bli utsatt for en alvorlig trafikkulykke.

En annen godhjertet bussjåfør rørte hele USA i oktober 2013, da han reddet en kvinne fra å hoppe utfor en bro i New York. Ingen andre stoppet for å hjelpe den fortvilede kvinnen. Så tok Darnell Barton grep. Se den rørende videoen her. (Les artikkelen)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus