Stengte utested etter påstått dørvaktvold i Oslo

Politiet stengte natt til søndag et utested i Oslo sentrum etter at en mann hevdet han hadde blitt banket opp av dørvaktene på stedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi kom i kontakt med en mann som sa at han var blitt slått og at han var svimmel. Han hevdet at det var vaktene som slo, men de benektet dette, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til VG.

Mannen som ble utsatt for vold, en mann tidlig i 20-årene, ble fraktet til legevakten. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

Ikke normal adferd

Guldbrandsen forteller at vaktene ikke viste en normal atferd.

– Vi jobbet en del med vaktene for å få litt klarhet i det som har skjedd, men vi kom ikke noe lenger. Vi besluttet derfor å stenge stedet.

– Det har med hele bildet å gjøre. Mannens forklaring og skader opp mot vaktenes forklaring, sier operasjonslederen om bakgrunnen til at de stengte stedet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 01.30. Cirka klokken 03.00, valgte politiet å stenge utestedet. Politiet har opprettet en sak på forholdet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus