Meny

Mann døde etter brann på Lysaker

Det brøt ut brann i en leilighet på Lysaker Brygge tirsdag kveld. Brannvesenet var raskt på plass med åtte enheter og fikk kontroll på brannen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 81 år gammel mann døde onsdag morgen av skadene han pådro seg i en brann i en leilighet på Lysaker Brygge i Bærum tirsdag kveld.

Mannen ble kjørt i ambulanse til Ullevål sykehus i Oslo, men livet sto ikke til å redde. Klokken 6.30 fikk politiet beskjed om at mannen er død, skriver Budstikka.

Allerede flere timer tidligere var vurderingen at skadene var så alvorlige at han trolig ikke kom til å overleve, opplyste operasjonsleder Jørgen Jacobsen i Asker og Bærum politidistrikt til NTB natt til onsdag.

– Vi vet ikke hva brannårsaken er eller hva som har brent, sa brannmester Mathias Drange i Asker og Bærum brannvesen til NTB tirsdag kveld.

Brannen startet i stuen og brannfolkene tok seg inn via verandaen. Leiligheten må totalrenoveres.

Brannen i andreetasjen i blokken ble meldt inn i 21-tiden tirsdag.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus