Angelina (8) vant «Norske talenter»

Bilder: TV 2
Bilder: TV 2
Artikkelen fortsetter under annonsen

Åtte år gamle Angelina Jordan Astar gikk ikke uventet helt til topps i konkurransen «Norske Talenter» fredag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jenta med stemmen som allerede har vakt stor oppsikt internasjonalt fikk hele 46 prosent av stemmene i finalen av talentkonkurransen på TV 2.

«Don't Cry», sang åtteåringen da hun fremførte Ella Fitzgeralds jazzversjon av Gershwins «Summertime» på scenen dekorert som en rosehage for anledningen.

Men det ble mange tårer både under og etter Angelinas sang.

Dommerpanelet fulgte ikke oppfordringen, og tredjeklassingen tok selv til tårene da programleder Solveig Kloppen kunngjorde at hun hadde vunnet.

Se det første intervjuet med den unge vinneren øverst i artikkelen.

– Tusen takk til alle som har stemt på meg og tusen takk til mormor, sa en smilende åtteåring med tårer rennende nedover kinnene til TV 2s programleder.

Les også: – Jeg håper jeg blir en stor stjerne

Angelina er den yngste som noen gang har vunnet konkurransen, og premien er på 500.000 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det hjelper ikke hvor mange ganger du sier «don't you cry». Jeg klarer ikke la være. Om ti år er du 18 år. Jeg synes det er helt ufattelig. Jeg vet ikke hva mer jeg skal si, du synger så utrolig fint, sa, sa dommer Bjarte Hjelmeland etter finalefremføringen.

Angelina Jordan Astar ble raskt en YouTube-hit etter at hun dukket opp i talentshowet på norske fjernsynsskjermer. Hennes fremføring av Billie Holiday-klassikeren «Gloomy Sunday» er sett over syv millioner ganger, mens «Senkveld»-klippet hvor åtteåringen synger Frank Sinatras kjente versjon av «Fly Me To The Moon» har over fem millioner visninger.

Les også: Derfor bruker ikke Angelina sko på scenen