Kvinne hevder å ha blitt holdt innesperret i ti år

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Han gjorde hva han ville med meg, forteller kvinnen. Politiet i California har pågrepet en 41 år gammel mann som skal ha bortført en 15-åring og holdt henne innesperret ti år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinnen var bare 15 år gammel da moren melde henne savnet, og tirsdag dukket hun opp hos politiet i Santa Ana sør for Los Angeles.

Ifølge kvinnen begynte morens daværende kjæreste å forgripe seg på henne, før han i 2004 dopet henne ned og bortførte henne. Siden hevder hun å ha blitt holdt i tilnærmet fangenskap.

Se også: Kvinne hevder hun ble holdt fanget i ti år i Califorina

Paret giftet seg i 2007, noe som ifølge kvinnen skjedde mot hennes vilje. Paret fikk et barn sammen i 2012.

– Alle naboene som kjente oss, trodde han var en god mann som jobbet hardt for meg og min datter. Han kjøpte det vi trengte. Men jeg trenger kjærlighet fra familien min. Ikke ting, sier den gråtkvalte kvinnen i et eksklusivt intervju med tv-stasjonen ABC.

Se intervjuet med kvinnen øverst i artikkelen.

Det var først etter å ha kommet i kontakt med søsteren på Facebook at den nå 25 år gamle kvinnen gikk til politiet og anklaget ektemannen for overgrep, melder NBC News.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

41 år gamle Isidro Garcia ble pågrepet onsdag og siktet for bortføring, voldtekt, overgrep mot mindreårig og frihetsberøvelse.

– Jeg var femten år. En skoleelev. Jeg kunne ikke gjøre noe. Han gjorde hva han ville. Jeg hadde ikke noe liv disse ti årene, sier kvinnen.

Ifølge kvinnen fortalte han henne at familien ikke lenger ville ha noe med henne å gjøre, og han truet også med at de ville bli kastet ut av USA dersom hun gikk til politiet.

– Jeg ville at det skulle ta slutt. Men jeg kunne ikke. Jeg var veldig redd, sier kvinnen.

– Selv om hun hadde anledning til å flykte, etter år med fysiske og psykiske overgrep, så offeret ingen annen utvei enn å bli hos ham, heter det i en kunngjøring fra politiet i Santa Ana.