Meny

Kattunge med hjerneskade sjarmerte alle

Kattunge med hjerneskade sjarmerte alle

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vennskapet mellom den hjerneskadede kattungen og hunden har utvilsomt bergtatt våre lesere den siste uka. I tillegg var en utrolig lastebilmanøver og en festlig dans som gikk litt galt blant våre mest sette videoer. Her kan du se de utrolige historiene om igjen.

Hjerneskadet katt fikk uventet beskytter

Lille Ralphee lider av en hjerneskade som gjør at hun ikke klarer å bevege seg som andre katter. Da hun ble reddet ut av en stall, fikk hun en god beskytter i hunden Max.

Lastebil med mirakelmanøver

Det er nesten ikke til å tro at denne lastebilen endte opp støtt på alle hjulene. I sterk vind tipper lastebilen nesten over, men klarer utrolig nok å rette seg opp. Det hele ble filmet fra bilen bak, et ikke kjent sted i USA.

Du vet du er for gammel til å danse sånn når...

Her rister Summer Knowlden løs på dansegulvet, og filmer det til en konkurranse. Men det er først når datteren hennes vil være med, at videoen virkelig blir av det morsomme slaget. Summer aner ikke at jenta hennes står bak henne, og det ender i knall og fall. Selv mener Summer at videoen beviser at hun er blitt for gammel til denne typen dans.

Her faller meteoren over Canada

En svær meteor skal ha skapt sjokkbølger over det sørlige Ontario, da den brant opp i atmosfæren. Den ble fanget opp av flere bilkameraer. Les hele saken.

De tenner seksuelt på heldrakt

Fetisjen kalles «Zentai», og har en følgerskare i Tokyo som kler seg i heldekkende drakter av elastan. Med ansiktet skjult kan de gi slipp på alle hemninger.

Se forrige ukes mest sette videoer

Se flere videoer fra ABC Nyheter

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus